BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.325,11
HABER /  GÜNCEL

Balıkesir hava durumu sıcaklık düşüyor

Balıkesir 'de sıcaklıklar düşüyor hava durumu raporlarına göre şiddetli yağış ve fırtına geliyor. Balıkesir'de hava durumu haftasonuna kadar kötü.

Abone ol

BALIKESİR'de sıcaklıklar düşüyor şiddetli yağış ve fırtına görülecek. Hava durumu raporlarına göre bugün Balıkesir'de en yüksek sıcaklık 6, en düşük sıcaklık ise 3 derece olarak ölçülecek. Meteoroloji sıcaklık düşüşlerinin yeni haftaya kadar devam edeceğini bildirdi.

5 GÜNLÜK HAVA RAPORU

screen-shot-2015-04-09-at-8.58.37-am.png

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

AFYONKARAHİSAR-ANTALYA KARAYOLU KAR NEDENİYLE KAPANDI!

Afyonkarahisar-Antalya karayolu kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşıma kapatıldı. 

Sandıklı'da, kaplıcalar kavşağında tedbir alan polis ekipleri, yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle sürücülerin Antalya istikametine geçişine izin vermiyor. Tır ve kamyon sürücüleri ilçedeki akaryakıt istasyonlarına, otomobil ve otobüs sürücüleri ise ilçe merkezindeki tesislere yönlendiriliyor.

Karayolları ekipleri, kar yağışının etkiyi olduğu güzergahlarda tuzlama ve küreme çalışması yapıyor.

hava-durumu-4.20150409082614.jpg

KÜTAHYA BAHAR ORTASINDA KARA TESLİM

Kütahya'da, akşam saatlerinde başlayan kar yağışı etkili oluyor.

Meteoroloji İl Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, yağışın gece boyu devam etmesi bekleniyor. Kuzey rüzgarlarının da eşlik etmesi beklenen edilen kar yağışının, cuma öğlen saatlerine kadar devam etmesi öngörülüyor. Yörede hava sıcaklığı bu gece sıfırın altında 2 derece, perşembe ve cuma günü ise 3 derece tahmin ediliyor.

hava-durumu2.20150409082633.jpg

Öte yandan, trafik polisleri kar yağışı nedeniyle Kütahya-Eskişehir ve Kütahya-Afyonkarahisar karayollarında sürücülere tedbirli olmaları yönünde uyarıda bulunuyor.