BIST 9.645
DOLAR 32,60
EURO 34,79
ALTIN 2.409,07
HABER /  DÜNYA

Tek problem o !

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, tek problemlerinin sakatlıklar ve Hurşut olduğunu söyledi. Çalımbay, yetenekli oyuncunun ned...

Abone ol

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, tek problemlerinin sakatlıklar ve Hurşut olduğunu söyledi. Çalımbay, yetenekli oyuncunun neden kadro dışı bırakıldığını da açıkladı.
Son haftalardaki alınan sonuçların camiayı tedirginliğe ve üzüntüye ittiğini dile getiren Çalımbay, “Son maçta çok kötü değildik ama yenildik. Rakibin bize karşı çok üstünlüğü yoktu. Bizim içimizde Hurşut dışında bugüne kadar takım içinde her hangi bir problemiz olmadı. Futbolcuların ödemeleri zamanında yapılıyor. Her şey yolunda, fakat tek sorunumuz sakatlıklar ve bazı futbolculardan istediğimizi alamamamız. Geri kalan beş maçı layığı ile bitirmek istiyoruz. Bu sakatlıkların geçmesiyle daha güçlü olacağız. Umuyorum ki bu sakat arkadaşlar bir an önce aramıza döner. Şu an kenetlenmenin zamanıdır. Birlik beraberlik içinde son beş maçı bitireceğiz. Sekiz oyuncumuz şu an sakat. İyileşmek üzere olan oyuncularımızı Konyaspor kadromuza alacağız. Tek problemimiz dediğim gibi sakatlıklar. Geri kalan beş maç kolay değil. Bu maçlardan alabileceğimiz kadar puan almalıyız” ifadelerini kullandı.
Devre arası yapılacak transferlerle her şeyin çok farklı olacağını kaydeden Çalımbay, “Şu an transferi düşünmeden kalan beş maçı bitirmeye çalışacağız. İsimleri üzerinde çalışma yaptığımız isimler var. Bu isimler arasında yurt içinde ve yurt dışında futbolcular olacak. Yedi-sekiz transfer yapılacak. Bunlardan bir kaçı şu an bitti. Ama bu isimlerden bahsetmek için sabredeceğiz. Şu an göndereceğimiz oyuncular için konuşmak istemiyorum. Ben bütün futbolcularımı çok seviyorum hepsi düzgün insanlar” şeklinde konuştu.

HURŞUT’UN KADRO DIŞI BIRAKILMASININ NEDENİ
Yönetim kararı ile Hurşut’tun kadro dışı bırakıldığını vurgulayan Çalımbay, “Bu kadar sakatımız varken Hurşut’u kadro dışı bırakmamızın nedeni şudur. Birincisi sakat oluşu ve istediğimiz seviyede olmaması. Maç temposunu kazanması için elimizden geleni yaptık. Ama sürekli sakatlıkları yüzünden kadroya alamadık. Kendisi ile konuştuk Karabük maçına da götürdük. Maç öncesi antrenmanlarda bir sorunu yoktu. Tam kadroyu açıklayacağız ben sakatım dedi. Takımın ihtiyacı olduğu zamanda bu şekilde bizi yolda bırakması üzerine yönetim rapor istedi. Bizde sağlık ekibimizle raporumuzu verdik. Yönetimde bu oyuncuyu kadro dışı bıraktı. Biz yönetim kararı sonrası Hurşut ile görüştük. Kendisinin tekrar sağlıklı duruma gelmesi sonrası ben Hurşut’u takımda görmek isterim. Ama şu an Huşut’un Rizespor’a çok zararı var ve bu oyuncuyu da ben transfer ettim. İyi bir Hurşut’a bizim çok ihtiyacımız vardı ama maalesef kendisinden yararlanamadık" diye konuştu.
(İHA)