BIST 10.223
DOLAR 32,26
EURO 34,92
ALTIN 2.439,13
HABER /  GÜNCEL

Tecavüzü inkar etti ama...

Hakan Selim ve Burak Korkmaz’ın tecavüzüne uğradığını söyleyen kadın, bir bebek dünyaya getirdi

Abone ol

15 yıl hapisle yargılanan iki sanık suçlamayı reddederken, adli tıptan bebeğin babasının Burak Korkmaz olduğu raporu geldi.

Samsun'da boşandıktan sonra annesiyle birlikte kalmaya başlayan 31 yaşındaki M.Ş.’ye tecavüz etmekle suçlanan Hakan Selim (30) ve Burak Korkmaz (24) gözaltına alındı. Hamile kalan M.Ş. bir erkek çocuk dünyaya getirirken, suçlamayı kabul etmeyen Hakan Selim ile Burak Korkmaz tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Ancak haklarında cinsel istismar suçlarından 15’er yıl hapis cezası istemiyle dava açıldı. Bu sırada İstanbul Adli Tıp Kurumu, M.Ş.’nin bebeğinin babasının yüzde 99.99 Burak Korkmaz olduğunu tespit etti.

Son kez hakim karşısına çıkan sanıklardan Hakan Selim, genç kadının ailesi ile aralarında husumet bulunduğunu belirterek kendisine iftira atıldığını ileri sürdü. Burak Korkmaz ise daha önceki ifadelerini değiştirerek M.Ş. ile kendi rızasıyla ilişkiye girdiğini söyledi.

BIÇAKLA TEHDİT ETTİLER

Duruşmaya katılan M.Ş. 2 sanığın da bıçakla tehdit edip kendisine tecavüz ettiklerini ileri sürerek şikâyetini yineledi. Mahkeme heyeti, olay nedeniyle genç kadının ruh sağlığının bozulduğunu belirterek, Hakan Selim’in delil yetersizliğinden beraatine karar verdi. Burak Korkmaz ise 11 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.