BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 35,03
ALTIN 2.324,05
HABER /  GÜNCEL

Tecavüzden kaçarken ölen oyuncunun babası her şeyi anlattı!

Tecavüzden kaçarken 10. kattan atlayarak yaşamına son veren dizi oyuncu Gülay Bursalı'nın babası konuştu.

Abone ol

Üniversite öğrencisi 20 yaşındaki dizi oyuncusu Gülay Bursalı'nın ölümü duyanları şok etti. Tecavüzden kaçmak için kendini 10. kattam attığı iddia edilen Gülay Bursalı'nın babası konuştu.

İstanbul Aydın Üniversitesi öğrencisi 20 yaşındaki Gülay Bursalı, cinsel saldırıdan kaçarken hayatından oldu. TV dizilerinde oyunculuk yaptığı öğrenilen Bursalı, erkek arkadaşı Engin Ö. ile pazar gecesi Başakşehir’deki bir eve gitti. Bir süre sonra evi kiralayan Cihan İ. ile bir erkek daha eşyaları alma bahanesiyle eve geldi.

 Milliyet'ten Halil İbrahim Bitki'nin haberine göre, Engin Ö.’yü darp eden İ. ve arkadaşı, odaya kapattıkları Bursalı’ya tecavüz girişiminde bulundu. Bu sırada Bursalı, evin bulunduğu 10. kattan düşerek olay yerinde can verdi.

İddiaya göre, genç kadın tecavüzden kurtulmak için cama çıkarak atlayacağını söyledi. Buna rağmen saldırganların üzerine gelmesi sonrası Bursalı camdan kendini boşluğa bıraktı. Ancak genç kadının saldırıda bulunan erkekler tarafından atılmış olma ihtimali de değerlendiriliyor. Olaydan sonra Asayiş Şube Müdürlüğü  ekipleri, çalışma başlattı. Gözaltına alınan Gülay Bursalı’nın erkek arkadaşı olduğu belirtilen Engin Ö. ‘kasten öldürme’ suçlamasıyla adliyeye sevk edildi.

 Engin Ö. ifadesinde, bağrışmalar üzerine odaya gittiğinde Bursalı’nın ‘Bana bir şey yapmayın’ diye bağırarak pencereye çıktığını anlattı. Polis, firari iki şüphelinin yakalanması için de çalışma başlattı.

TECAVÜZ EDİLDİ Mİ RAPOR AÇIKLANDI

Adli Tıp Kurumu’ndan Bursalı’yla ilgili ön adli tıp raporu tamamlandı. Raporda genç kızın yüksekten düşme sonucu öldüğü tespit edildi. Genç kızın iç organlarında düşmeye bağlı hasarlar oluştuğu öğrenildi. Bursalı’nın vücudunda tecavüz edildiğine yönelik bir iz bulunmadığı öğrenildi.

KANI YERDE KALMASIN

Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsinin ardından kızının cenazesini Hatay’a götüren baba Sinan Bursalı, “Kızım namusu için hayatından oldu. Kızımın kanı yerde kalmasın. Bu olay araştırılmalı. Her yerde intihar ettiği yazılıyor ama belki de kızım öldürüldü. Failler bir an önce bulunsun” dedi.