BIST 10.275
DOLAR 32,25
EURO 34,77
ALTIN 2.407,67
HABER /  GÜNCEL

Tecavüz davasında orgazm skandalı

Emel K., kendisine tecavüz ettiklerini ileri sürdüğü otel sahibi ve resepsiyon görevlisi hakkında polise şikayette bulundu.

Abone ol

Zonguldak Çaycuma İlçesi'nde otel sahibi Ergin K. ve resepsiyon görevlisi Hayrettin B. hakkında, otelde kalan konsomatris Emel K.'ya tecavüz ettikleri iddiasıyla 15'er yıl hapis cezası istemiyle dava açıldı. Hakim karşısına çıkan tutuksuz sanıklardan Ergin K., Emel K. ile kendi isteği ile ilişkiye girdiğini ileri sürerken, Hayrettin B. ise suçlamayı kabul etmedi.

Mahkeme Başkanı Hakim Ahmet Gürbüz'ün, Cumhuriyet Savcısı'na, "Odada öpüştük. Orgazm olmuş olabilirim ama üzerine olmadım" şeklinde ifade verdiğini hatırlatması üzerine Hayrettin B., "Öpüşürken olmuş olabilir" dedi. Duruşma, ertelendi.

Olay, geçen yıl kasım ayında Çaycuma İlçesi'nde meydana geldi. İddiaya göre ilçedeki bir gazinoda çalışan Emel K., akşam kaldığı otele geldiğinde otel sahibi Ergin K.'ya işten ayrıldığını ve moralinin bozuk olduğunu söyledi. Ergin K., Emel K.'yı otelin idari bölümündeki dinlenme odasına davet etti. Burada Ergin K., birlikte alkol aldığı Emel K. ile ilişkiye girdi. Ergin K., daha sonra otelden ayrılırken, resepsiyon görevlisi Hayrettin B. de bir süre sonra odaya girerek Emel K. ile ilişkiye girdi.

Sabah uyanan Emel K., kendisine tecavüz ettiklerini ileri sürdüğü otel sahibi ve resepsiyon görevlisi hakkında palise şikayette bulundu. Ergin K. ve Hayrettin B. hakkında, 'kişi hürriyetini yoksun kılma ve nitelikli cinsel saldırı' suçundan 15'er yıl hapis cezası istemiyle dava açıldı. Zonguldak 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde dün görülen duruşmada tutuksuz sanıklar hazır bulundu. Emel K. ise duruşmaya katılmadı.

Ergin K., Emel K. ile kendi isteğiyle birlikte olduklarını iddia etti. Diğer sanık Hayrettin B. ise suçlamayı kabul etmedi. Emel K. ile sadece öpüştüklerini ileri süren Hayrettin B., "Ben Emel K.'yı uyandırmak için odaya girdim. Uyandırıp kendi odasına çıkmasını istedim. Gitmek istemedi ve Ergin ağabeyi sordu. Onun gittiğini söylediğimde odasına çıkmak istemediğini ve benimle birlikte olmak istediğini söyledi. Yanına oturduğumda beni dudaklarımdan öptü. Ben istemediğimi söyleyerek onu ittim" dedi.

Mahkeme Başkanı Hakim Ahmet Gürbüz'ün, Cumhuriyet Savcısı'na, "Odada öpüştük. Orgazm olmuş olabilirim ama üzerine olmadım" şeklinde ifade verdiğini hatırlatması üzerine Hayrettin B., "Öpüşürken olmuş olabilir" dedi. Duruşma, ertelendi.

KAÇIRIP DEFALARCA TECAVÜZ ETTİLER

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

İstanbul Büyükçekmece'de tecavüz dehşeti yaşandı. İkisi kardeş 3 esnaf, aynı mahallede 80 yaşındaki annesiyle yaşayan akli dengesi yerinde olmayan 50 yaşındaki kadını kaçırıp bir eve kapattı. Ayakta duramayacak kadar alkol alan 3 zanlı, talihsiz kadını dövüp defalarca tecavüz etti.

İstanbul Büyükçekmece'de esnaflık yapan M.K. (46) ile A.E. (50) ve A.E (48) kardeşler, 80 yaşındaki annesiyle birlikte yaşayan 50 yaşındaki Z.Ç.'yi kaçırarak aynı mahallede bulunan bir eve kapattı. Burada alkol alıp sarhoş olan üçlü, önce Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nden akli dengesinin bozuk olduğu yönünde raporu bulunan Z.Ç.'yi dövdü. Kadının "Beni bırakın, niye dövüyorsunuz" yalvarmalarının da etkilemediği üçlü, Z.Ç.'yi bir odaya kilitledi. Ardından da defalarca tecavüz etti. Gecenin ilerleyen saatlerinde 3 saldırgan aldıkları alkolün etkisiyle uyudu. Z.Ç. de bulunduğu odanın penceresine çıkarak "İmdat polis, yardım edin" diye bağırdı.

Habertürk'ün haberine göre Z.Ç'nin çığlıklarını duyan mahalle sakinleri polisi aradı. Olay yerine gelen polis, kapıyı kırarak içeri girdi ve Z.Ç.'yi kurtardı. Ayakta durmakta zorluk çeken 3 saldırgan ise karakola götürüldü. Z.Ç., polise verdiği ilk ifadesinde
3 zanlının kendisini zorla eve soktuklarını, dayak atarak kendisine defalarca tecavüz ettiklerini anlattı.

TUTUKLANDILAR

Z.Ç., ifadesinin ardından Adli Tıp Kurumu'na götürülürken, sarhoş oldukları için olaydan hemen sonra 3 zanlının
ifadeleri polis tarafından alınamadı. Ertesi gün kendilerine gelen M.K., A.E. ve A.E. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

AŞK TRAFİĞİ KARIŞINCA...

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Bursa'da eşinden ayrı yaşayan Semra Musal(35), internette tanıştığı özel güvenlik görevlisi 22 yaşındaki Muhammet Güloğlu'nu (22), kendisini dövünce tabanca ile sırtından ve göğsünden vurdu

2 çocuk annesi Musal, bir süre önce internette tanıştığı, Güloğlu ile internet ortamında yazışmaya başladı. Bu arada Musal, aynı arkadaşlık sitesinde bu kez tesadüfen, Güloğlu'nun meslektaşı olan K.T. ile de tanışıp yazışmaya başladı.

İki akşam önce nöbete gelen Güloğlu internette Musal ile yazışırken, aynı işyerindeki meslektaşının da, bir başka bilgisayardan Musal ile yazıştığını fark etti. Kıskançlık krizine giren Güloğlu, sabah mesai bitimini bekleyemeden, 04.30'da 2 çocuk annesi Musal'ın evini bastı. Musal, kendisine hakaret eden ve döven Güloğlu'nu ruhsatsız tabancası ile sırtından ve göğsünden iki kurşun ile vurdu.

GİZEM'İN AİLESİ BİR KEZ DAHA YIKILDI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Bursa'nın Orhangazi İlçesi'nde küçük kardeşi Gizem'le birlikte banyodaki şöfbenden sızan gazdan zehirlenen ve kardeşi Gizem'in hayatını kaybettiği olaydan sonra yoğun bakımda tedavi altına alınan abla İrem Sıla Yüksel hayatını kaybetti

Bursa’nın Orhangazi İlçesi'nde geçen pazartesi gecesi şofbenden sızan gazdan zehirlenerek yaşamını yitiren 11 yaşındaki Gizem Bera Yüksel'in ablası, 12 yaşındaki İrem Sıla Yüksel, tedavi gördüğü Bursa Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi’ndeki yaşam mücadelesini kaybetti.

Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi yoğum bakım ünitesinde pazartesi gecesinden beri solunum cihazına bağlı olan İrem Sılay Yüksel saat 18.30’da yaşamını yitirdi.

Yaşam savaşını yitiren İrem, yarın aynı olayda ölen kardeşi Gizem Bera Yüksel’in yanında Orhangazi İlçesi’nde toprağa verileceği öğrenildi.

İSTANBUL'U BİRBİRİNE KATTI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Belediye ekiplerinin tezgahına el koyduğu seyyar satıcı, Aksaray Tramvay İstasyonu'nun üstüne çıktı.

Elindeki satırı tramvaya sallayan seyyar satıcı tramvay seferlerinin durmasına neden oldu. Polisin ikna çabaları yetersiz kalınca, çevik kuvvet polisi seyyar satıcıya biber gazıyla müdahale ederek etkisiz hale getirdi.

Fatih'te seyyar satıcılık yaparak geçimini sağladığı öğrenilen Mehmet Masum Durmuş, bugün saat 16.00 sıralarında tezgahına zabıta ekiplerinin el koyması üzerine Aksaray tramvay durağının üstüne çıktı. Yolcuların şaşkın bakışları arasında tramvay durağının üstüne çıkan Durmuş, elbiselerinin üstünü çıkararak elindeki satırla tezgahını geri istedi. Yanında getirdiği yumurta ve bira şişelerini etrafa fırlatan Durmuş, elindeki satırla geçen tramvaylara da saldırdı. Tramvay durağının üstünde dakikalarca kalan Durmuş,uzun süre polisler tarafından ikna edilmeye çalışıldı. Elindeki döner bıçağı ile tehditler savuran ve tramvay durağının tavanını parçalayan Durmuş, arkadaşları tarafından da ikna edilemedi.

Her şeyini kaybettiğini belirterek, kimsenin kendisine yaklaşmamasını isteyen Durmuş'u olay yerinde toplanan yüzlerce kişi izledi. İzleyicilerin zaman zaman cep telefonu ile görüntüsünü çekmeye çalıştığı Durmuş elindeki döner bıçağını sağa sola saplayarak eylemini sürdürdü. Durmuş'u ikna edemeyen polis itfaiye ekiplerinden de destek istedi. İtfaiye ekiplerinin müdahale için hazırlık yaptığı sırada olay yerine gelen çevik muvvet ekibince yüzüne biber gazı sıkılan Durmuş bulunduğu yerde sendelemeye başladı. Elindeki satırı durağın tavanına saplayan Durmuş, yukarı çıkan bir turist ve bir polis memuru tarafından etkisiz hale getirildi. Bu sırada durak camının üzerine düşen Durmuş'u aşağıdaki polisler jop yardımıyla tuttu.

Durmuş kalabalığın arasından alınarak polis aracına bindirildiği sırada bazı vatandaşlar saldırmak istedi. Bunun üzerine polis toplanan vatandaşları dağıttı. Aksaray meydanında tramvay seferlerini durduran ve trafiğin felç olmasına neden olan Durmuş gözaltına alınarak Aksaray Polis Merkezine götürüldü.

CEZAEVİNDEN ÇIKIP ÇOCUKLARI TACİZ ETTİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Şikayet üzerine gözaltına alınan evli ve 2 çocuk babası E.A, çıkartıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Bursa'da cezaevinden bir ay önce tahliye olan E.A, otobüs duraklarında bekleyen, aralarında çocukların da bulunduğu 4 kişiye cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla evinde eşofmanla gözaltına alınıp tutuklandı. A.'nın 2 ay önce yarı açık cezaevinde yatarken, çalıştırılmak üzere getirildiği Bursa Adliyesi'nde, öğle tatilinden yararlanıp dışarı çıkarak bir kadına tacizde bulunduğu da ortaya çıktı.

Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ahlak Bürosu ekipleri, son günlerde merkez Yıldırım ve Osmangazi ilçelerinde, otobüs duraklarında yalnız bekleyen kadın ve çocuklara cinsel tacizde bulunulduğu şikayetleri üzerine harekete geçti. Yapılan soruşturmada şüphelinin, 43 ayrı suçtan kaydı bulunan E.A olduğu, tacize uğrayan kadın ve çocukların fotoğraftan teşhis etmesi sonucu ortaya çıkarıldı. Yaklaşık bir ay önce cezaevinden çıkan evli ve 2 çocuk babası E.A, Yıldırım ilçesindeki evinde, üzerindeki eşofmanı bile değiştirmesine izin verilmeden gözaltına alındı.

ÖĞLE TATİLİNDE BİLE TACİZ ETMİŞ

Suçunu kabul etmeyen E.A'nın, iki ay önce Gemlik İlçesi'nde bulunan Yarı Açık Cezaevi'nde cezasını çekerken, dosya taşımak için geldiği Bursa Adliyesi'nde öğle tatili nedeniyle verilen aradan yararlanıp B.A. isimli kadına cinsel tacizde bulunduktan sonra arkadaşlarının yanına döndüğü ortaya çıktı. Bursa Emniyet Müdürlüğüne gelerek E.A'nın teşhis eden B.A.'nın, "Bana tacizde bulunan adam işte bu" dediği belirtildi.Emniyet Müdürlüğü'nde ifadesi alınan E.A, çıkartıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.

ÖĞRETMEN ÖRĞENCİYE TEKME ATTI İDDİASI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Batman Ziya Gökalp İlköğretim Okulu öğrencisi 15 yaşındaki İbrahim Şailan, nöbetçi öğretmen M.A.O.'nun karnına tekme attığını iddia etti. Hastanede tedavi gören ve 3 günlük rapor alan öğrencinin babası Selman Şailan, oğlunun kalp hastası olduğunu belirterek, öğretmenden davacı olduğunu söyledi.

Ziya Gökalp İlköğretim Okulu 8'inci sınıf öğrencisi İbrahim Şailan, dün teneffüsten sınıfa girerken, nöbetçi öğretmen M.A.O.'nun karnına tekme attığını iddia etti. Durumu ailesine haber veren Şailan, Batman Bölge Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Burada bir süre tedavi gören ve 3 gün istirahat raporu verilen Şailan, "Öğretmenin tekmesi tam karnıma isabet etti. Bir anda neye uğradığımı şaşırdım. Merdivenlerden yuvarlandım, nefes almakta zorlandım" dedi.

Öğrencinin babası Selman Şailan, oğlunun kalp hastası olduğunu belirterek, öğretmen hakkında davacı olduğunu söyledi. Baba Şailan, oğluna şiddet uygulandığını iddia ederek, "Çocuğum bu haldeyken, maalesef öğretmenin tekmeli saldırısına uğraması utançtır. Ya o sırada çocuğumun kalbi durmuş olsaydı, kim hesap verecekti?" dedi.

Öğretmen M.A.O. ise öğrencisinin iddiasının yalan olduğunu söyledi. Devlet memuru olduğu için açıklama yapamayacağını belirten M.A.O., "Bu olay yalandır. Karakoldaki ifademde herşey bellidir" dedi.