BIST 10.083
DOLAR 32,37
EURO 34,78
ALTIN 2.438,72
HABER /  GÜNCEL

TCDD'den Doğu Karadeniz Turu

TCDD'den Doğu Karadeniz Turu

Abone ol
Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğünce, 24 Haziran-1 Temmuz 2011 tarihleri arasında, ''Doğu Karadeniz Turu'' düzenlenecek.

TCDD Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müşavirliğinden yapılan yazılı açıklamada, TCDD Vakfı kuruluşu olan Raytur seyahat acentasının 24 Haziran-1 Temmuz 2011 tarihleri arasında özel yataklı tren ile ''Doğu Karadeniz Turu'' düzenleyeceği bildirildi.

Açıklamaya göre, tur, 24 Haziran 2011 Cuma günü, Haydarpaşa Garı'ndan başlayacak. Sivas, Erzurum ve Kars'ta yapılacak şehir turlarının yanı sıra pek çok tarihi ve turistik mekan da ziyaret edilecek. Ani, Çamlıhemşin, Ayder Yaylası, Çaykara ve Uzungöl'ün de gezileceği turda, Ayasofya Müzesi, Atatürk Köşkü, Sümela Manastırı, Maçka ve Karaca Mağarası da yer alacak. Tur, 1 Temmuz 2011 Cuma günü, Haydarpaşa Garı'nda sona erecek.

Turun ücreti, iki kişilik odada kişi başı 1 milyon 845 TL olarak belirlendi. Tur ücretine, özel tren bedeli, 4 ve 5 yıldızlı otelde 4 gece konaklama, sabah kahvaltısı, öğle yemeği, trende canlı müzik eşliğinde akşam yemekleri ile müzelere giriş ve rehberlik hizmetleri dahil olacak.

YOĞUN TALEP ÜZERİNE İKİNCİ BALKAN TURU

Açıklamada, yoğun talep üzerine, özel yataklı tren ile ikinci Balkan Turu'nun düzenleneceği bildirildi.

17 Eylül-1 Ekim 2011 tarihleri arasında gerçekleştirilecek Balkan Turu, özel yataklı tren ile 7 Balkan ülkesini aynı anda görebilme imkanı sunuyor.

Yunanistan, Makedonya, Kosova, Sırbistan, Bosna Hersek, Hırvatistan ve Karadağ'da 15 gün sürecek turun ücreti, kişi başı 2 bin 599 avro olarak belirlendi.

Tur ücretine, özel tren bedeli, 4 ve 5 yıldızlı otellerde konaklama, tur boyunca alınacak tüm yemekler, seyahat sigortası, tüm çevre gezileri dahil edildi.