BIST 10.170
DOLAR 32,21
EURO 35,11
ALTIN 2.471,66
HABER /  GÜNCEL

Tayfur Havutçu 45 kiloya mı düştü?

“Havutçu, 76 kilodan 45 kiloya düşmüş, sağlığı iyi değil.”

Abone ol

Şike soruşturması sürecinde tutuklanan Tayfur Havutçu hakkında inanılmaz bir iddia ortaya atıldı. Önceki gece televizyonda “Havutçu, 76 kilodan 45 kiloya düşmüş, sağlığı iyi değil” haberi herkesi şaşkına çevirdi.

4-5 gün önce Tayfur Havutçu ve Sardal Adalı'yı İbrahim Üzülmez ile ziyaret giden Vatan gazetesi yazarı Ömer Güvenç, bu haber sonrası gördüklerini köşesinde anlattı. " diyen Güvenç, ikilinin cezaevinde neler yaptığını okurlarla paylaştı:

"GELELİM Tayfur Hoca’nın 76 kilodan 45 kiloya düştü haberlerine... İnanın uzaktan, yakından ilgisi yok.. Evet, hoca zayıflamış (Normal değil mi?) ancak söylenildiği gibi 31 kilo değil.. Hocamı en fazla 5-6 kilo kaybetmiş olarak gördüm.. Ahmet Ateş de öyle... En fazla kiloyu Serdal Adalı vermiş... (10 kilo kadar)

1 SAAT SPOR YAPIYORLAR

ADALI, Havutçu, Ateş, Mecnun Başkan, kaleci Korcan, Ü.Karan, İskender Alın ve İ.Akın, 7-8 kişi aynı koğuştalar. Her koğuşun günde 1 saat salonda spor yapma hakkı var.. Özellikle bu koğuş bu 1 saati son dakikasına kadar değerlendiriyor. Günlük gazeteleri geliyor, bazı televizyon kanalları açık.. Şike soruşturmasından içeride olanların arzu ettikleri en çok şey de “LİG TV” izleyebilmek. Fakat Adalet Bakanlığı “Hemen hemen bütün mahkûmların isteği Lig TV izlemek.. Size bu hakkı verirsek diğer mahkûmlara haksızlık ederiz” diyerek bu isteklerini reddetmiş..

ÖZETLEMEK gerekirse Tayfur Hoca bir deri, bir kemik değil.. Aksine morali hariç son derece sağlıklı ve diri.. Hem İbrahim Üzülmez, hem de ben bunu 3-4 gün önce gözlerimizle gördük.."