BIST 10.518
DOLAR 32,28
EURO 35,03
ALTIN 2.474,80
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Tavşanlı'ya 3 uzman daha atandı

Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi Başhekimi Altıntaş, hastane bünyesinde 3 yeni uzman doktorun daha göreve başladığını açıkladı.

Abone ol

Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi Başhekimi Sabahattin Altıntaş, hastane bünyesinde 3 yeni uzman doktorun daha görevlerine başladığını söyleyerek bu doktorlar ile birlikte hastanede uzman doktor sayısının 39'a yükseldiğini duyurdu.

Beyin Cerrahi Uzmanı Op. Dr. İlker Özhan, Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ali Alıcı ve Nöroloji Uzmanı Uz. Dr. Elif Ayık’ın hasta kabulüne başladığını anlatan Altıntaş, ayrıca 3 tane nöroloji, beyin ve genel cerrahi uzmanlarının da askerlik görevlerinde bulunduğunu ve askerliklerini tamamladıklarında Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesinde görevlerine başlayacaklarını söyledi.

Yeni başlayan doktorlardan nöroloji ve beyin cerrahi uzmanlarının B Blok'ta, genel cerrahi uzmanının ise A Blok'ta görev yapacağını anlatan Altıntaş, bu kapsamda yatak sayıları, poliklinik odası ve işleyiş nedeniyle daha evvelden B Blok'ta hizmet veren fizik tedavi servisinin de A Blok'a taşındığını kaydetti.

Ayrıca B Blok'ta röntgen makinesi tek olduğundan röntgen çekimlerinde bekleme süresinin uzun olduğunu dile getiren Altıntaş, "Buraya ikinci bir röntgen makinesi kuruldu. İki makine ile çekim yapınca bekleme süresi azalmış olacak" dedi.

Altıntaş ayrıca acil serviste yer darlığı ve hasta yoğunluğu nedeniyle bazı sıkıntıların yaşandığını vurgulayarak bu alanda da düzenlemelerin yapılacağını sözlerine ekledi.