BIST 10.644
DOLAR 32,17
EURO 35,09
ALTIN 2.520,42
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

2.4'lük devden Başkan Uysal'a ziyaret

Başakşehirspor Basketbol Takımı’nın yeni transferi Tyrus Desmon Boswell ile birlikte Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ı ziyaret etti.

Abone ol

Başakşehirspor’un gösterdiği başarılarla, Türkiye’de kuruluşundan 6 ay süre sonra II. Lige çıkan tek takım olduğunu; Tyrus Desmon Boswell’un transferiyle takımın daha da güçleneceğini ve daha büyük başarılara imza atacağını ifade eden Uysal;

“Asıl olan çocuklarımızı spora yöneltmek. Bizde bunun çocuklarımızı spora yöneltmeye ve takımımızın her etkinliğine mümkün olduğunca destek vermeye çalışıyoruz. Çocukların kötü alışkanlıklardan uzak tutulmasının, korunmasının en doğru ve sağlıklı yolu bu” diye konuştu.
Kulüp Başkanı Recep Kızıltepe, Başakşehir’de yapılan spor etkinlikleriyle birçok sporcu yetiştiklerini ve birçok takıma da oyuncu verdiklerini söyledi. Sohbet sırasında Tyrus Desmon Boswell’in Türk kültürünü iyi bildiğini, burada nişanlandığını söyleyen Kızıltepe, Mevlüt Uysal’dan Tyrus’un nikahını kıymasını istedi.

Beş sezondur TBL Türkiye Basketbol liginde oynayan Tyrus 1978 doğumlu, 2.4 metre boyunda ve maç başına 20 sayı ortalamasıyla oynuyor.