BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Tatvan Gençlik Kulübü den kutlama

Bitlis'in Tatvan Gençlik Kulübü Derneği, birinci yıldönümünü düzenlemiş olduğu etkinliklerle kutladı.

Abone ol

Tatvan ilçesindeki İşletme Mahallesi'nin İşletme Parkı'nda bulunan kulüp binası, bahçesinde organize edilen birinci yıl kutlamalarına Tatvan Kaymakamı Orhan Şefik Güldibi, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Özgür Yıldırım ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Halayların çekildiği, şarkı ve şiirlerin okunduğu etkinlikte konuşan Tatvan Kaymakamı Orhan Şefik Güldibi, gençlere fırsat verildikçe güzel ve başarılı işler yaptıklarını görüldüğünü belirtti. Güldibi, "Bir yıldır ilçemizde sosyal ve kültürel alanlarda faaliyet gösteren Tatvan Gençlik Kulübü yönetici ve üyelerine teşekkür ediyorum.

Biz yarın burada olmasak ta bizden sonra gelecek olan arkadaşlarımız burayı destekleyerek gençlerimizin çalışmalarına katkıda bulunacaklarına inanıyoruz" dedi.
Amaçlarının gençleri sosyal ve kültürel alanlarda topluma faydalı birey olarak yetiştirmek olduğunu söyleyen Tatvan Gençlik Kulübü Derneği Başkanı Zafer Aygül ise, "Bir yıl içersinde üye sayımızı 220 kişiden 480 kişiye çıkardık. Burada gençlere yönelik tiyatro, müzik, el sanatları ve satranç kursları verdik. Hedefimiz üye sayısını en kısa sürede 1000 kişiye çıkarmaktır" şeklinde konuştu.

Tatvan Gençlik Kulübü üyeleri, Tatvan Kaymakamı Orhan Şefik Güldibi'ne ve İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne hazırlamış oldukları özel el işlemeli Osmanlı arması hediye ettiler. Ayrıca kutlama etkinliğine katılan özel bir kreşin öğretmen ve öğrencileri tarafından gençlik kulübü başkanı Zafer Aygül'e onur belgesi verildi.