BIST 10.209
DOLAR 32,41
EURO 34,80
ALTIN 2.403,42
HABER /  MAGAZİN

Tatlıtuğ'un arabasından bakın kim çıktı?

Kıvanç Tatlıtuğ'a ait otomobilde travesti pazarlığı yapıldığı iddi edilmişti. İşte o olayın detayları ortaya çıktı.

Abone ol

Kıvanç Tatlıtuğ'un, İsmail Cem Televizyon Ödülleri için Antalya'da bulunduğu gece, otomobilinin travesti pazarlığında görüntülenmesinin sırrı çözüldü.

Travestiyle konuşan kişinin, oyuncunun ağabeyi Cem Tatlıtuğ olduğu ortaya çıktı. Akşam muhabiri Sayit Durmaz pazarlığa şahit olduğunu iddia etti.

Kıvanç Tatlıtuğ'un abisi Cem'in savunması ise "travestiyi aracın yanından kovdum" şeklinde oldu.

Otomobili görüntüleyen AKŞAM muhabiri Sayit Durmaz olayı şöyle anlattı:

İLK TEMAS

Saat 03.00 sularında Mecidiyeköy'de Kıvanç Tatlıtuğ'un arabasını gördüm. Tatlıtuğ'un Antalya'da olduğunu bilmeme rağmen otomobili takip ettim. Şoför koltuğunda kimin oturduğunu göremiyordum. Trafik ışıklarında otomobili kullanan kişi camı açınca göz göze geldik. Şoför koltuğunda oturan, Kıvanç'ın ağabeyi Cem Tatlıtuğ'ydu.

SİNİRLENDİ

Benim gazeteci olduğumu anlayınca sinirli bir şekilde bana baktı. Otomobilde Cem'den başka biri olmadığı için takip etmenin gereksiz olduğunu düşündüm ve rotamı değiştirdim.

VE PAZARLIK

Harbiye'den Pangaltı'ya indim. Tay Sokak'tan geçerken köşede duran bir travesti, önümden geçerek karşı yola saptı. Travestinin tam yanında da az önce Cem Tatlıtuğ'un kullandığı otomobil durdu. Yaklaşık 5 dakika konuştular. Fotoğraf çekmek için otomobilden indim. Travesti beni görünce arkasını döndü ve uzaklaştı. Sadece birkaç kare fotoğraf çekebildim.

NE YAPIYORSUN LAN

Cem Tatlıtuğ, otomobilden inerek 'Ne yapıyorsun lan' diye bağırmaya başladı. Olay yerinden hemen uzaklaştım. Beni bir süre takip etti. Dolapdere'de bir ara sokağa girdim, farları söndürdüm ve bu şekilde izimi kaybettirdim.

KENDİNİ BÖYLE SAVUNDU

ANTALYA'DAKİ İsmail Cem Televizyon Ödülleri'ne katılan Kıvanç Tatlıtuğ, konuyla ilgili sessizliğini korurken, Cem Tatlıtuğ otomobilin içinde olduğunu doğruladı. Tatlıtuğ, 'Görüntülendiğim Pangaltı, Tay Sokak'ta bulunan şirketimize gidiyordum. Aracın yanında duran travestiyi kovuyordum. Orada bir pazarlık söz konusu değil' diye konuştu.