BIST 9.080
DOLAR 32,33
EURO 35,10
ALTIN 2.305,44
HABER /  DÜNYA

Tatlıses’ten çok sert açıklama

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, çözüm sürecine verdiği destekten ötürü bazı kişilerin ‘Tatlıses ürünlerini almayın’ kampanyası başlattıkların...

Abone ol

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, çözüm sürecine verdiği destekten ötürü bazı kişilerin ‘Tatlıses ürünlerini almayın’ kampanyası başlattıklarını belirterek, “Belli ki bu şerefsizler, anaların ağlamasını isteyen şerefsizlerdir” dedi.
İbrahim Tatlıses, çözüm sürecine verdiği destek ve Diyarbakır buluşmasında yer almasıyla başlayan tartışmalara sert cevap verdi. Twitter hesabından açıklama yapan İmparator, “Bazı şerefsizler ‘Tatlıses ürünlerini almayın’ diye kampanya yapıyormuş. Belli ki bu şerefsizler, anaların ağlamasını isteyen şerefsizlerdir. Arkadaşlar paraya mı şöhrete mi ihtiyacım var? Ben nasıl anaların acısı diner, nasıl son bulur diye mücadele verirken sizdeki mantığa da bak. İnsanlar huzur içinde nasıl yaşar diye ben kahrolayım, sizler de ha bire eleştiri, ne yaparsanız yapın. Vazgeçeceğimi düşünenler nal toplar. Babamdan kalma bir mirasım yok. Allah’ımın bana verdiği hazineden geçiniyorum onunda önünü kimse kesemez bunu bilin yeter. Bakın arkadaşlar, sizler beni neyle vurursanız vurun, yeter ki kalleşçe arkamdan vurmayın. Bu ayakları yemem, Şanlıurfa Atatürk Mahallesindenim”
(İHA)