BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,12
ALTIN 2.309,13
HABER /  MAGAZİN

Tatlıses'in kızı olmak Dilan'a yaradı!

İbrahim Tatlıses'in kızı olduğu iddialarıyla dikkat çeken Dilan Çıtak'a dedikodu bereketli geldi.

Abone ol

Geçtiğimiz günlerde İbrahim Tatlıses'in kızı olduğu iddialarıyla gündeme gelen şarkıcı Dilan Çıtak'a bu haberler bereketli geldi. İddiaların ardından sessizliğe bürünen Çıtak, önceki akşam Burcu Güneş'in vokalisti olarak Suada'da sahneye çıktı. Genç şarkıcının; birkaç ay önce istediği ücretlere zam yaptığı söyleniyor.

3 KAT ZAM YAPTI!

Bundan 2 ay önce vokalistlik yapmak için bin 500 lira ücret alan Dilan Çıtak, bu rakamı şimdi 5 bin liraya çıkardı. Tek başına sahne almak için de eskiden 5 bin lira talep eden Çıtak'ın geçtiğimiz gün kendisini arayan bir organizatöre; "Ekstra ücretim artık 15 bin lira" dediği iddia edildi.

ALBÜM GELİYOR

İbrahim Tatlıses'in genç şarkıcıya getirdiği bereket bununla da sınırlı kalmadı. Birçok yapımcının; genç şarkıcıya albüm yapmak istediği öğrenildi. Yakında yeni albümüyle müzik piyasasında yer alacağını doğrulayan Dilan Çıtak, önceki akşam ise şunları söyledi: "Ben müzik dışında hiçbir konuyla ilgili yorum yapmayacağım. Bundan sonra adım, sadece sesim ve şarkılarımla kendimden söz ettirmeye yemin ettim."

SUSKUN KALMIŞTI

Bir TV kanalındaki programda Dilan Çıtak'ın kızı olduğu iddiaları ortaya atılan İbrahim Tatlıses, o günden beri konuyla ilgili suskunluğunu koruyor. İbo'nun Çıtak'ın müzikal anlamdaki yoluna ise destek verip vermeyeceği merakla bekleniyor.