BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MAGAZİN

Tatlıses'i ziyaret etmesi yasaklanan isimler

Suikast nedeniyle halen hastanede tedavi gören İbrahim Tatlıses'e iki ünlü ismin ziyaret etmesi ailesi tarafından yasaklandı.

Abone ol

Beyaz TV'De yayınlanan İbo Show sonrasında Maslak'ta saldırıya uğrayan İbrahim Tatlıses'in sağlık durumu giderek düzeliyor.

Bu durumu yakından takip etmek isteyen herkes hastaneye akın ediyor; aileye geçmiş olsun dileklerini iletiyor.. Ancak bugüne kadar hastaneye gitmeyen iki isim kaldı..

Nihat Doğan ve Murat Dalkılıç!

Çünkü iki isim de aile tarafından yasaklanmış. Hastaneye gelmeleri istenmemiş.

Nihat Doğan telefon acmış, "gelmek istiyorum" demiş ama aracılar "sakın gelme" demişler.

Doğan'ın HT Pazar'a verdiği röportajda;

İbrahim Tatlıses ile aramızda büyük bir husumet oldu bu doğru. Ama onun kötü duruma düşmesini istemek vahşiliktir. Ona bunu yapanlar kalleştir. Ortak dostlarımızdan haberlerini alıyorum. Ziyaretine gitmek istediğimi oğluna bildirdim. Hastaneden eve geçtiğinde gitmemin daha doğru olacağını söylediler. Haklılar, hayranları orada görünce bana ters tepki verebilir. Sabahlara kadar dua ettim onun için. İdo'nun haykırışı gözümün önünden gitmiyor. Çok kötü oldum. Bir an önce onu sahnelere bekliyoruz. O çıtayı yukarıda tutuyordu, biz de onun sayesinde daha çok çalışıyorduk. Onun olmadığı sektörde rekabet de olmaz. İbrahim Tatlıses'siz sanat camiasının anlamı yoktur.

İbrahim Tatlises'i ziyaret etmek isteyen Murat Dalkılıç ise hastaneye arka kapıdan girmiş ama Tatlises'in oğlu Ahmet Tatlı, Murat Dalkılıç'ı görünce küfrederek hastaneden uzaklaştırmış..