BIST 10.644
DOLAR 32,21
EURO 35,09
ALTIN 2.532,10
HABER /  GÜNCEL

Tatlıses'e ziyaretçi akını devam ediyor

İbrahim Tatlıses'in sanatçı dostları gece geç saatlere kadar ziyarete gelmeye davam etti. Gelenler arasında Sedat Şahin'de vardı.

Abone ol

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in tedavi gördüğü hastanede ziyaretler gece geç saatlere kadar devam etti. Ziyaretçiler arasında sanatçı dostlarının yanısıra, Organize suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla tutuksuz yargılanan Sedat Şahin de vardı.

Tiyatrocu Yılmaz Erdoğan, Şarkıcı Emre Altuğ ve eşi Çağla Şikel ve Tiyatro oyuncusu Tolga Çevik, Tatlıses'i yoğun bakım ünitesinde olduğu Maslak Acıbadem Hastanesi'nde ziyaret etti. Yoğun bakım ünitesinde doktorlardan bilgi alan sanatçılar, Tatlıses'in ailesi ve yakınlarına geçmiş olsun temennilerini iletti. İçeride Derya Tuna ile görüştüğünü ve geçmiş olsun temennilerini ilettiğini belirten Emre Altuğ, "İbrahim Ağabey'in bunu da atlacaktır"dedi. Doktorların Tatlıses'i 24 saat uyuttuğunun altını çizen Altuğ,"Sabah İnşallah iyi haberlerle uyanacağız" dedi.

SEDAT ŞAHİN ZİYARET ETTİ

Organize suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla tutuksuz yargılanan Sedat Şahin, İbrahim Tatlıses'i hastanede ziyaret edenler arasındaydı. Ziyaret sonrası Şahin açıklama yapmadan hastaneden ayrılırken, korumaları da görüntü almaya çalışan gazetecileri engellemeye çalıştı.

Sedat Organize suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla yargılandığı İstanbul 9. Ağır Ceza Mahkemesi?nde, Ceza Muhakemeleri Kanunu'nun (CMK) 102. maddesi uyarınca geçtiğimiz Ocak ayında tahliye edilmişti.