BIST 9.548
DOLAR 32,50
EURO 34,56
ALTIN 2.496,14
HABER /  MAGAZİN

Tatlısese hakkında şok iddia

Son günlerde geçmişindeki "hata"lar İbrahim Tatlıses'i rahat bırakmıyor.

Abone ol

Ünlü organizatör Hasan Bora, bir televizyon kanalında İbrahim Tatlıses ile ilgili şok iddialarda bulundu Ünlü organizatör ve menajer Hasan Bora, bir dönem İbrahim Tatlıses ile “Müzikte Devrim” adı altında çetecilik yaptıklarını ve önlerine çıkanı imha ettiklerini söyledi.

Hasan Bora 1974’te kurulduğunu iddia ettiği çetenin hikayesini şöyle anlatıyor; “1974 yılından beri İbrahim Tatlıses’le suç ortağı olduk ve beraber müzikte devrim yapmaya başladık. Tabii ki bu devrim için İbrahim Tatlıses’i sürekli ayakta tuttuk. İbrahim Tatlıses’i her zaman başarılı tutmak, ayakta tutmak ve dinç tutmak için bazı kişileri de imha etmek zorunda kaldık.” şeklinde gündem yaratacak bir açıklamada bulundu.

BİRÇOĞUNU TEBEŞİR ETTİK

Bu isimleri saklayacak bir şeyin olmadığını ifade eden Bora; “İmha ettiğimiz isimler, belki korkuyor, konuşamıyor ama saklamaya gerek yok. İmha ettiğimiz isimler arasında İzzet Altınmeşe, Mahmut Tuncer, Selahattin Alpay, Burhan Çaçan, Selami Şahin ve İsmail Hazar gibi isimler bulunuyor. Bu isimler senelerce iş bulamadılar. Birçoğunu tebeşir ettik.” şeklinde bomba bir açıklamada bulundu. O zamanlar Türk müzik takımının kendi ellerinde işlediğini ifade eden Bora; “Takımın teknik direktörü bizdik. Hakem bizden, yönetici bizden, istediğimize kırmızı kart veriyorduk, istediğimizi saha dışına attırıyorduk. Böylece herkesi imha ettik.” açıklaması ile nasıl şike yaptıklarını anlattı.