BIST 9.547
DOLAR 32,51
EURO 34,82
ALTIN 2.489,49
HABER /  MAGAZİN

Tatlıses Urfa'da gözyaşlarına boğuldu

Eşinin doğum yapması beklenirken Urfa'da olması eleştirilen Tatlıses ilahi dinlerken gözyaşlarına boğuldu.

Abone ol

Şanlıurfa ziyaretinde yaptığı açıklamayla herkesi şaşırtan İbrahim Tatlıses daha önce adı Elif Naz olarak açıklanan kızının ismiyle ilgili yeni bir açılamada bulundu. Tatlıses kızının adının Kuran'ın ilk harfi olacağını söyledi.

GALİBİYETİ KIZIMA HEDİYE GÖTÜRECEĞİM

Türkücü İbrahim Tatlıses, hamile eşini hastaneye götürdükten sonra, PTT 1'inci Lig’de düşmeme mücadelesi veren Şanlıurfaspor'a destek vermek için memleketi Şanlıurfa'ya geldi. Bu hareketiyle herkesi şaşırtan Tatlıses, 'Bugün benim çocuğumun doğması gerekiyor. Bugün akşama kadar bir kızım olacak inşallah. Ona rağmen burdayım. Buradaki galibiyeti de ona hediye olarak götüreceğim' dedi.

SİZ ÖYLE BİLİN!

Katıldığı öğle yemeğinde ilahiler okunurken gözyaşlarına hakim olamayan İbrahim Tatlıses yemekte bir de konuşma yaptı. 'Ben mağarada doğdum ama şimdi ki çocuklar çok şanslı. Allah beni Urfa'dan ayırmasın Urfa'yı da benden' diyen Tatlıses'e bir hayranı 'Bebeğinize ne isim düşündünüz?' diye sorunca etraftaki Urfalılar 'Elif Naz' diye bağırdı. Bunun üzerine İbrahim Tatlıses akılları karıştıran şu açıklamayı yaptı: 'Siz öyle bilin! Kuran'ın ilk harfi nedir? Elif; demek ki oradan başlamak lazım. Ben ilk Elif harfini öğrendim.'