BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Tatlıses Holding

1954’te Şanlı Urfa’da doğan İbrahim Tatlıses, inşaat işçiliğiyle başladığı ticaret hayatını, bugün holding patronu gibi sürdürüyor.

Abone ol

Güçlü sesiyle para kazanmanın yanı sıra yaptığı yatırımlarla da büyük bir holdingin sahibi durumunda. Bugün yanında 2000 kişiden fazla kişinin ekmek kapısı olan bu kişi “İbrahim Tatlıses” den başkası değil. Yönetmen, oyuncu, senarist, söz yazarı, besteci ve yorumcu İbrahim Tatlıses’in sahip olduğu şirketlerinin dökümü:

İDOBAY MÜZİK

Çıkardığı albümlerle başarılı çizgisini bozmadan yeni çalışmalara imzasını atıyor. Basın departmanı kendi bünyesinde 3 bölüme ayrılıyor.

GÖRSEL : Sanatçıların kliplerini müzik kanalları ve diğer televizyonlarda yayınlanmasını sağlıyor

BASIN : Sanatçıların magazinsel haberlerini yapıyor. Haberler Tatlıses’in sahip olduğu İmparator Gazetesi’nde de çıkıyor.

RADYOLAR : Tatlıses’in radyoları Radyo Tatlıses ve Sweet.

TELEVİZYONLAR: Tatlıses TV ve şu an Adana’da yayın yapan Tempo TV.

SES AJANS

Başta İbrahim Tatlıses olmak üzere, İdobay sanatçılarının Menajerliğini yürütüyor. Hostes, güvenlik elemanları, catering, ses - ışık, video - fotoğraf çekimi gibi hizmetleri karşılamak üzere kurulmuş.

KEBAP VE LAHMACUN

Türk mutfağının lezzeti kebabı ve lahmacunu francising olarak Tatlıses ismiyle pazarlıyor.

TURİZM VE İNŞAAT

Bodrum’da otel ve otobüs şirketinin yanı sıra, Aksaray Ankara karayolu üzerinde, 400 kişilik kapasiteye sahip lokanta.

Ayrıca Web tasarım ve Havacılık hizmetleri veren iki ayrı şirketin yanı sıra Almanya’da bir yoğurt mağazası açarak herkesi tekrar şaşırttı. Pek çok işle ilgilenen İbrahim Tatlıses, şimdi de gömlek çıkarmaya hazırlanıyor. Ekip kurmaya başlayan Tatlıses, magazinoteli isimli siteye ilan verdi.

Kaynak: