BIST 10.248
DOLAR 32,28
EURO 34,71
ALTIN 2.396,15
HABER /  MAGAZİN

Tarkan'ı polisin "Barbi"si yaktı

Şimdi tüm gözler İstanbul Emniyeti'nde! Aynı suçdan sayısız insan içerde Tarkan'ın durumu ise merak konusu!

Abone ol

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Perşembe akşamı gözaltına alınan sanatçı Tarkan Tevetoğlu'nun da aralarında bulunduğu 10 kişinin sorgusu devam ediyor.

Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde bulunan zanlılardan Tarkan, panik atak hastası olduğu gerekçesiyle 5'inci katta özel odada, diğerleri nezarette kalıyor.

Edinilen bilgiye göre Tarkan Tevetoğlu ile diğer zanlıları yakalatan operasyonun ilk adımını “Barbi” isimli narkotik köpeği attı. Geçtiğimiz Aralık ayında Atatürk Havalimanı'nda görev yapan “Barbi”, Hollanda'dan gelen Adnan Recep Ö,'nün çantasına tepki verdi. Bunun üzerine fiziki takibe alınan Adnan Recep Ö., Beşiktaş'ta buluştuğu işadamı Fuat M,'ın oğlu Ömer Faruk M., ile buluştu. Burada düzenlenen operasyonda Adnan Recep Ö., ile Ömer Faruk M., gözaltına alındı. Barbi'nin tepki verdiği çantada yapılan aramada ise 300 gram esrar ele geçirildi.

Yapılan sorgulamada Adnan Recep Ö.,'nün Ömer Faruk M.,'nin yanında işadamı Murat E, ile de irtibatı olduğu öğrenildi. Öte yandan Murat E,'nin de Tarkan Tevetoğlu'na uyuşturucu temin etme konusunda aracılık ettiği anlaşıldı. Bu gelişmenin ardından, teknik takibini torbacılar üzerinde sürdüren polisin, içici olduğunu öğrendiği Tarkan Tevetoğlu'nun da üzerinde yoğunluğu artırdığı belirtildi.

Sorguları devam eden 10 kişinin bugün resmi ifadelerinin alınacağı ve yarın Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne sevk edileceği belirtildi.