BIST 10.614
DOLAR 32,21
EURO 34,94
ALTIN 2.430,85
HABER /  GÜNCEL

Başbakanlık'ta 'olağan' görüşme!

Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ Doğramacı'nın cenazesinden sonra Başbakanlığa gelerek Erdoğan'la görüştü.

Abone ol

Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ Doğramacı'nın cenaze töreninin ardından Başbakanlık'a geldi. Başbuğ'un girişinden bir süre sonra da İçişleri Bakanı Beşir Atalay Başbakanlık'a geldi. Görüşme yaklaşık bir saat 15 dakika sürdü. Başbakanlık haftalık olağan görüşmenin 4 Mart'taki tatbikat nedeniyle öne alındığını duyurdu.

Erdoğan ve Başbuğ bugün YÖK'ün kurucusu İhsan Doğramacı'nın cenaze töreninde bir araya geldi. Başbakanlık kaynakları, herhangi bir krizin olmadığını, İhsan Doğramacı'nın cenazesinde başlayan görüşmeye devam edildiğini açıkladı.

İÇİŞLERİ BAKANI DA BAŞBAKANLIK'TA
Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ'dan sonra Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek üzere İçişleri Bakanı Beşir Atalay da Başbakanlık binasına geldi.

1 SAAT 15 DAKİKA SÜRDÜ
Saat 13.55'te başlayan görüşme 15.10'da tamamlandı. Başbuğ Başbakanlık'tan ayrılırken görüşme sonrası bir açıklama yapılacağı duyuruldu.

BAŞBAKANLIK: OLAĞAN GÖRÜŞME
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ arasında yapılan görüşmenin, ''kış tatbikatı'' nedeniyle bugün yapıldığı bildirildi.

Alınan bilgiye göre, ''icra edilecek kış tatbikatı sebebiyle 4 Mart 2010 Perşembe günü yapılamayacak olağan görüşme'' bugün gerçekleştirildi.

Görüşmenin, her iki tarafın ortak kararıyla gerçekleştirildiği belirtildi.