BIST 10.725
DOLAR 32,18
EURO 34,94
ALTIN 2.437,22
HABER /  MAGAZİN

Tarkan'dan polislere büyük jest

Narkotik polisi tarafından 4 gün nezarethanede tutulan Tarkan şarkılarını engelli polis çocukları için söyledi.

Abone ol

Narkotik polisi tarafından uyuşturucu kullandığı gerekçesiyle 4 günnezarethanede tutulan Tarkan, dün akşam Harbiye Açıkhava'da verdiği ilkkonserde şarkılarını engelli polis çocukları için söyledi.

Proje ise şöyle ortaya çıktı: İstanbul Emniyet Müdürlüğü, 205 memurun engelli çocukları için bir rehabilitasyon merkezi kurulmasına karar verdi.

'BENİM İÇİN BÜYÜK BİR MUTLULUK'

Emniyetyetkilileri de, projeye destek olması için Tarkan'ın kapısını çaldı.Öneri karşısında büyük memnuniyet duyan ünlü şarkıcı, konser gelirinirehabilitasyon merkezine bağışlama kararı aldı. Mega destek sayesindehazırlanan projenin hayata geçmesi de hız kazanmış oldu.

ÇAPKIN ÇİFTİNDEN DESTEK

Engellipolis çocuklarını hayata bağlayacak merkez Tarkan'la güç kazandı.İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın ile eşi Nurten Çapkın da projeiçin çaba harcadı.

4 GÜN BOYUNCA 'MİSAFİR' EDİLDİ

Narkotikpolisinin 2010 yılının şubat ayında düzenlediği şok operasyonda TarkanTevetoğlu da uyuşturucu kullandığı iddiasıyla gözaltına alınmıştı. Dörtgün süreyle emniyet nezarethanesinde kalan ünlü şarkıcı, sevk edildiğiadliyede serbest bırakılmıştı.