BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  MAGAZİN

Suri anne babası için kolunu kırdı

Yaşından büyük tarzıyla dikkatleri çeken boşanan Katie Holmes ve Tom Cruise'un kızı Suri barıştırmak için bu yöntemi seçti.

Abone ol

İNTERNET HABER- Katie Holmes ve Tom Cruise'un 7 yaşındaki kızları Suri kolunu kırdı. Çift ani bir kararla geçtiğimiz yıl boşanmıştı. Velayeti annesinde olan Suri'nin dikkat çekmek ve anne babasını bir araya getirmek için benzer girişimlerde bulunduğu, sonunda da kolunu kırdığı iddia edildi. Holmes, sözcüsü aracılığıyla kızının kendisini çok iyi hissettiğini söylerken, Suri'nin son vukuatı "Suri yaptı yine yapacağını" şeklinde yorumlandı.

Doğduğu günden beri medyanın en çok ilgi gören bebeği olan Suri, sorunlu davranışlarıyla sık sık magazin basınında yer almıştı. Küçük yaşta topuklu ayakkabı giymesi, makyaj yapması nedeniyle eleştirilen Tom Cruise Katie Holmes çifti, kızlarının zor bir çocukluk geçirdiğini, bu nedenle dilediği her şeye izin verdiklerini, hayatını daha da zorlaştırmak istemediklerini söyleyerek kendilerini savunmuştu.

Babasına çok düşkün olan Suri'nin, anne ve babasının ayrılığı sonucu yaşadığı travma nedeniyle zor günler geçirdiği magazin basınının gündemindeydi. Son olarak kolunu kıran Suri'nin annesi Katie Holmes da sözcüsü aracılığıyla People dergisine açıklama yaptı. Holmes, “Kızım kolunu kırdı ama kendini gayet iyi hissediyor” demekle yetindi.