BIST 10.677
DOLAR 32,24
EURO 35,02
ALTIN 2.445,36
HABER /  POLİTİKA

Tarkandan CHPye hayır

Yeni genel merkezini muhteşem bir törenle açmaya hazırlanan CHP'den Tarkan ve Sezen'e teklif!

Abone ol

19 Mayıs'ta yeni genel merkezi muhteşem bir törenle açmaya hazırlanan CHP, Popstar Tarkan ve Minik Serçe Sezen Aksu'dan birisini açılışa getirmeye çalışıyor. Tarkan'ın öneriyi kabul etmediği, CHP yönetiminin de Minik Serçe Sezen Aksu'yu ikna etmeye çalıştıkları ifade edildi.

19 Mayıs 2004'de temeli atılan CHP'nin yeni genel merkezi arsasıyla birlikte yaklaşık 35 milyon YTL'ye maloldu.

Ankara'da kışın yoğun geçmesi nedeniyle çalışmaların aksamasına rağmen Genel Başkan Baykal'ın "19 Mayıs'a yetiştirin" talimatı üzerine seferber
olan CHP yönetiminin büyük emek sarfetmesinden sonra tamamlanma aşamasına gelindi.

"Oval Ofis ve çok lüks" tartışmalarına neden olan yeni genel merkezin 19 Mayıs'ta yapılacak açılışının programı da şekillendi. Buna göre, törende sunuculuğu Mehmet Ali Erbil yapacak.

Çankaya Belediyesi Halk oyunları ekibinin gösterisinden sonra Sanatçı Erol Evgin'in 'Sarı Zeybek' müzikali sergilenecek. Daha sonra Genel Başkan Deniz Baykal kürsüden bir konuşma yapacak.

Açılışın finali için ise ses getirecek ünlü bir sanatçı olmasına karar verildi. İlk akla gelen isim ise Popstar Tarkan oldu. Tarkan'ın menajeri ile yapılan görüşmede bazı pürüzler çıktığı öne sürüldü. Star sanatçının sözleşmesi GSM şirketi ile olan anlaşması nedeniyle böyle programa katılmasının mümkün olmadığı ifade edilirken, bir iddiaya göre de Tarkan, "Siyasi organizasyonlarda görünmem doğru olmaz" diyerek teklifi geri çevirdi.
Tarkan'dan ret yanıtını alan CHP, bu kez de sevilen sanatçı Sezen Aksu'ya teklif götürdü. Sanatçının ilk aşamada yanıt vermediği, birkaç gün içinde kararını CHP yönetimine bildireceği ifade edildi.

19 Mayıs günü yapılacak açıklamada 100 bin kişiyi toplamayı hedefleyen CHP yönetimi, CHP il ve ilçe başkanlarını da açılışa davet etmeye hazırlanıyor. Partililerin ve vatandaşların katılımını sağlamak amacıyla önümüzdeki günlerde duyurulara başlayacağı da kaydedildi.