BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  MAGAZİN

Tuğba iş dünyasına giriyor

İzmir'de bir mağaza açılışına katılan ünlü manken Tuğba Özay, iş dünyasına gireceğini açıkladı.

Abone ol

Modacı Arzu Gazel'in Alsancak'taki mağazasının açılışına katılan Tuğba Özay, davetlilerin ilgi odağı oldu. Açılışa katılan bayanların yoğun ilgisiyle karşılaşan Özay, davetlilerle yakından ilgilendi. Hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektiren ünlü mankenin bir hayli neşeli olduğu gözlendi. Mağaza açılışı öncesinde uğur getirmesi için mağaza sahibi Arzu Gazel'in saçından bir miktar kesen Tuğba Özay, kendi saçından da keserek saklanmasını istedi. Kurdeleyi kesen Tuğba Özay, mağazadaki ürünleri çok beğendiğini söyledi. Kıyafetlerden 20 parça satın aldığını belirten Özay, gazetecilerin sorularını da yanıtladı.

Bir açılışta yaşanan taciz olayının fazla abartılmaması gerektiğini söyleyen Özay, "Olay büyük bir mağazanın açılışında yaşandı. Çok büyük bir izdiham vardı. Ben iki tane polis arkadaş eşliğinde oraya gittim. Ben anlayışla karşılıyorum. Ben ve benim gibi birçok insan bundan besleniyor. Ancak çok daha kötü şeyler de olabilirdi. Hatta benim şoförüme yumruk atılmış. Ama ona yapılan bir saldırı değil. O anda yaşanan bir arbede sonucunda meydana gelmiş bir olay. Zaman zaman böyle şeyler yaşanıyor. İnsanlar sevgisini böyle gösteriyor. Bir iki kişinin taşkınlığı sonucu çok farklı bir boyuta vardı. Her gittiğim yerde çok güzel ağırlanıyorum. Çok coşkuyla karşılanıyorum. Bir keresinde kulis bile yıkıldı. Tuğba diye, çığlıklarla kulise saldırdılar. Bu taşkınlıklar hoş değil tabi. Herkes iyi niyetli olabilir ama aradan bir tane kötü niyetli birisi çıkabilir. Ben asla güvenlik ve korumayla gezmem. Güvenlik şirketlerinden bana çok telefon geldi, ama ben kabul etmedim. Böyle bir şeye ihtiyaç duymuyorum. Zaman zaman sevgimizi biraz daha kontrollü yaşamalıyız diye düşünüyorum" dedi.

Mankenliğin yanında birçok işe de imza attığını ifade eden Özay, yakında kendi ismini taşıyan zeytinyağıyla piyasaya gireceğini söyledi. Özay, "Çok yakında zeytinyağı üretimine başlıyorum. 'Tuğba Özay Zeytinyağları' yakında piyasada olacak. Lütfen fikir hırsızları projemi çalsınlar, en güzel yağ benim yağ olacak. Yağcı Tuğba olacağım. Şişeleri bile hazır, yağlar Antalya'dan gelecek İzmir'de işlenecek. Tahminen 2 ay içinde piyasada olur. Marka tescil belgesi almamız gerekiyordu. Başvuruda bulunduk ismimi bile satın almışlar. O kadar zorluk yaşıyoruz ki. Ben bunu daha yeni öğreniyorum" diye konuştu.