BIST 9.541
DOLAR 32,60
EURO 34,86
ALTIN 2.494,50
HABER /  MAGAZİN

Tarkan ve Murat Boz'u şoke eden haber! Evinde piton yılan...

Tarkan ve Murat Boz'un kliplerini çeken M.K'nin evine operasyon gerçekleştirildi. Evinden öyle şeyler çıktı ki....

Abone ol

Tarkan ve Murat Boz'un kliplerini çeken M.K'nin evine operasyon gerçekleştiren polis, ticareti yasak olan ve yurda kaçak yollardan sokulduğu tespit edilen piton cinsi yılandan, tarantulaya, kertenkeleden , bukalemuna çok sayıda hayvan ele geçirdi.

Evden bulunan hayvanlara el konulurken, yönetmen MK. Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa muhalefetten savcılık talimatıyla ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. İddiaya göre Ataşehir'de lüks bir dairede çok sayıda yurda kaçak yollardan sokulan ve ticareti yasak olan hayvan bulunduğu ihbarı üzerine İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Ekipler daireye baskın düzenledi.

TARKAN VE MURAT BOZ'UN KLİPLERİNİ ÇEKEN YÖNETMEN

Baskın anında evde karşılarına çıkan manzara polis ekiplerini şaşkına çevirdi. Evin her yerinde vahşi doğada yaşayan hayvanlar kafes içinde bulundu. Polis yaptığı araştırmada evde Tarkan ve Murat Boz gibi ünlü isimlerin kliplerin çeken yönetmen M.K'nin oturduğu belirledi. Polis , M.K'nin hayvan ticareti yapmayıp, belgesiz olarak koleksiyon ve beslemek amacıyla evinde hayvan bulundurduğu tespit edildi.

TİCARETİ YASAK KUŞLARI ÜLKEYE SOKMUŞ

Evde yapılan incelemeler sonucunda ticareti yasak olan ve yurda yasak yollarla sokulduğu tespit edilen 1 adet şahin cinsi kuş, 1 adat atmaca cinsi kuş, bir adet Geko cinsi kertenkele, 1 adet yılan, 7 adet tarantula cinsi örümcek, 1 adet sakallı ejder olarak bilinen sürüngen, 1 adet baykuş, 1 adet gelincik, 1 adet piton cinsi yılan, 1 adet bukalemun ele geçirildi. Evde bulunan hayvanlar ,el konularak Orman Bakanlığı görevlilerinin refakatinde Darıca Hayvanat Bahçesine teslim edildi. Ünlü yönetmen M.K.'nin ise savcılık talimatı ile ifadesi alınarak serbest bırakıldı.Operasyon anı ise polis kamerası taraından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde eve girme anı ve yasa dışı olarak ülkeye sokulan kafesler içinde hayvanların görüntüsü yer alıyor.