BIST 9.797
DOLAR 32,58
EURO 35,03
ALTIN 2.457,71
HABER /  GÜNCEL

TSK IŞİD ve PKK hedeflerini vurdu

Türk Silahlı Kuvvetleri terör örgütleri IŞİD ve PKK hedeflerini fırtına obüsleri savaş uçaklarıyla vurdu.

Abone ol

Suriye'nin kuzeyinden Türkiye'ye yönelik atış yapma hazırlığında olduğu tespit edilen IŞİD terör örgütüne ait silah mevzii, katyuşa ve havan silahlarından oluşan 21 hedef fırtına obüsleri ve ÇNRA atışları ile vurularak imha edildi.

Yapılan atışlarda ilk belirlemelere göre 11 IŞİD' li etkisiz hale getirildi Ayrıca iki silah mevzi ve iki aracın da imha edildiği bildirildi.

KUZEY IRAK' TA PKK' YA AİT 4 HEDEF İMHA EDİLDİ

Türk Savaş uçakları Irak' ın kuzeyindeki PKK hedeflerine dün yine hava operasyonu düzenledi. Dün akşam alınan anlık bir istihbaratın değerlendirilmesi sonucunda saat 19:10 da üslerinden havalanan savaş uçakları Irak kuzeyindeki Avaşin-Basyan bölgesinde tespit edilen örgütün 4 hedefini ateş altına alarak imha etti.

TSK' NIN ZAP VE GARA' YA GERÇEKLEŞTİRDİĞİ HAVA HAREKATININ GÖRÜNTÜLERİ

Ayrıca TSK, önceki akşam Zap ve Gara bölgelerine gerçekleştirilen hava harekatının görüntülerini paylaştı.1 Temmuz Cuma akşamı 21.58-23.46 saatleri arasında Irak' ın kuzeyindeki Zap ve Gara bölgelerine Türk savaş uçaklarınca hava harekatı düzenlenmiş bölgedeki teröristlerin de içinde bulunduğu sığınak ve barınakların yeraldığı 27 hedef imha edilmişti.