BIST 9.080
DOLAR 32,33
EURO 35,01
ALTIN 2.318,81
HABER /  GÜNCEL

PKK'ya darbe 3 gezici terörist grup dağıtıldı

Terör örgütü PKK'nın bazı bombalı araçların düzeneklerini hazırladığı Lice, Kulp ve Bingöl'deki Şenyayla bölgesinde, terörist gruplar dağıtıldı.

Abone ol

Diyarbakır 7. Kolordu Komutanlığı idaresinde gerçekleştirilen "Bayrak-14 Şehit Jandarma Teğmen Abdülselam Özatak Müşterek Birlik Operasyonu" kapsamında, bölücü terör örgütünün bazı bombalı araçların düzeneklerini hazırladığı Lice, Kulp ve Bingöl'deki Şenyayla bölgesinde, terörist grupların dağıtıldığı bildirildi.

Diyarbakır 7. Kolordu Komutanlığının sevk ve idaresinde, 24 taburun katılımıyla Lice ve civar bölgelerde icra edilen "Bayrak-14 Şehit Jandarma Teğmen Abdülselam Özatak Müşterek Özel Birlik Operasyonu"nda sona gelindi.

Güvenlik güçleri, bugün tamamlanması beklenen operasyon kapsamında bölücü terör örgütü mensuplarının bazı bombalı araçların düzeneklerini hazırladığı Lice, Kulp ve Bingöl'de yer alan Şenyayla bölgesindeki terörist gruplara ağır darbe vurdu.

ARALARINDA KESKİN NİŞANCI VE BOMBACILAR DA VAR

Şenyayla bölgesinde, aralarında keskin nişancı ve bombacıların da yer aldığı 25-30 kişilik timlerden oluşan 3 gezici terörist grup, güvenlik güçlerinin etkili nokta operasyonları ve anlık düzenlenen hava harekatlarıyla dağıtıldı.