BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  MAGAZİN

Tarkan uyuşturucudan gözaltında!..

Türkiye'de yine şok eden bir gözaltı daha... Ama bu kez bir popçu, üstelik gözaltı nedeni de darbe değil. Tarkan şubede;

Abone ol

İstanbul'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda ünlü popçu Tarkan'ın da aralarında bulunduğu 15 kişi gözaltına alındı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, ünlü kişilere kokain temin ettiği iddiasıyla "torbacı" olarak tabir edilen 10 kişiyi teknik ve fiziki takibe aldı.

TARKAN, MAGAZİN MÜDÜRLERİ VE İŞADAMLARI

Teknik takipte megastar Tarkan'ın da torbacılardan uyuşturucu temin ettiği belirlendi. Başlatılan takibin ardından dün akşam bazı adreslere düzenlenen operasyonlarda aralarında popçu Tarkan Tevetoğlu, iki ulusal gazetenin magazin müdürü, eski Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Fuat Miras'ın oğulları Tarık ve Ömer Faruk Miras, işadamı Gökhan Yüzbaşıoğlu ve Ayyıldız Mayoları'nın sahibi Murat Erdoğan'ın da bulunduğu 15 kişi gözaltına alındı.

Sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Vatan Caddesi'nde bulunan Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne götürülen zanlılardan Ömer Faruk Miras daha önce de bir esrar operasyonunda gözaltına alınmıştı.

EVİNDEN DE ÇIKTI

Bu arada, Tarkan'ın Beykoz'daki evinde yapılan aramada da bir miktar kokaine rastlandı. Polisin teknik takibi sonucu ünlü şarkıcının belirli aralıklarla satıcılardan kokain aldığı iddia edildi.

Öte yandan Tarkan'ın adının, satıcılardan birinin ajandasında geçtiği de ileri sürüldü. Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi'nde sorgulanan şüphelilerle ilgili geniş çaplı araştırmanın devam ettiği öğrenildi. Zanlıların bugün adliyeye çıkarılması bekleniyor.

TARKAN HAFTASONU DA EMNİYETTE

İstanbul'da düzenlenen uyuşturucu operasyonu kapsamında gözaltına alınan sanatçı Tarkan Tevetoğlu'nun da aralarında bulunduğu 11 kişinin, 1 Martta Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne sevk edilecekleri belirtildi.

Alınan bilgiye göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yaklaşık altı aydır sürdürülen çalışma kapsamında, özel yetkili İstanbul Cumhuriyet Savcısı Kadir Altınışık'ın talimatı ile 11 kişi gözaltına alındı.

Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde tutulan ve aralarında Tarkan Tevetoğlu ile gazetecilerin de bulunduğu 11 kişi, 1 Mart Pazartesi günü Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne sevk edilecek.
Sanatçı Tarkan Tevetoğlu'nun ''uyuşturucu madde temin etmek'' suçu iddiasıyla savcı tarafından sorgulanacağı öğrenildi.