BIST 9.916
DOLAR 32,53
EURO 34,93
ALTIN 2.430,11
HABER /  MAGAZİN

Tarkan 7 yılı sildi attı

Herkes barışır diye bekliyordu. Tarkan medyaya bu faksı çekti...

Abone ol Ünlü pop yıldızı Tarkan sevgilisi Bilge Öztürk ile ayrıldığını basın organlarına çektiği faks ile duyurdu.Tarkan ve Bilgi adına Hitt Müzik imzalı açıklada şöyle denildi:

"Birlikte aldığımız kararla ilişkimizi arkadaşça bitirdiğimizi açıklıyoruz. 2 ay sürecince bu konuyla ilgili net bir açıklama yapamayışımız ve ayrı geçirdiğimiz dönem, son günlerde basınca birçok spekülatif haber çıkmasına ve yanlış değerlendirmelere yol açtı.

Ne var ki, almış olduğumuz ayrılık kararı, bu haberlerle anılan hiçbir sebeple bağlantılı değildir ve çıkmış tüm haberler asılsızdır. Birbirimize bağlı ve saygılı kalarak yaşamış, acı tatlı pek çok anıyı ve deneyimi paylaştığımız, sevgi ve sadakatin hakim olduğu bu 7 yıllık ilişki, kişisel gelişim anlamında da kendimize katkılar sağladığımız bir süreç oldu.

Olgun birer birey ve yetişkin olarak alınmış olan bu karar neticesinde , hayattaki yolculuklarımıza, bir çift olarak değil, arkadaş kalarak devam edeceğiz. Birbirimize vermiş olduğunuz destek, duyduğumuz saygı ve sevgi gelecekte de sürecek"