BIST 9.080
DOLAR 32,31
EURO 35,03
ALTIN 2.306,17
HABER /  GÜNCEL

Taraftarla buluştu

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, takıma sponsor olan teknoloji mağazası Bimeks’te imza gününde taraftarlarla buluştu. Carlos, ligd...

Abone ol

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, takıma sponsor olan teknoloji mağazası Bimeks’te imza gününde taraftarlarla buluştu. Carlos, ligde kalan son 3 maçlarını kazanarak, Avrupa Ligi’ne kalmak istediklerini söyledi.
Sivasspor Kulübü’ne sponsor olan teknoloji mağazası Bimeks’te taraftarlarla imza gününde buluşan Carlos’a kırmızı-beyazlı taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. Taraftarların ilgisi nedeniyle mağazaya girmekte zorluk çeken Brezilyalı teknik direktör, bol bol imza dağıtarak hatıra fotoğrafı çektirdi.
Carlos’dan formalarına, atkılarına ve elbiselerine imza almak isteyen taraftarlar mağaza içerisinde uzun kuyruklar oluşturdu. İmza gününde basın mensuplarının sorularını cevaplayan Carlos, "Sivas şehrinde böyle güzel bir markanın olması çok güzel. Başka bir güzel bir marka olan Sivasspor’la güçlerini birleştirmeleri, Sivasspor’a yardımcı olmaları her anlamda bence çok güzel. Hem Bimeks markası için hem de Sivasspor için gerçekten güzel bir sponsorluk anlaşması. Bundan sonra benim evimde Utaka’nın evinde, Kadir’in evinde Bimeks’in ürünleri olacak" dedi.

"BİZİM İÇİN KEYİFLİ"
Taraftarların yoğun ilgisinden sıkılmadığını belirten Carlos, "Tam aksine, bizim için keyifli. Önceki senelerde taraftarın ilgisi nasıldı bilmiyorum. Takımın taraftarlarla bütünleşmesi adına, antrenmanların taraftarlara açılması bu sene güzel gidiyor. Taraftarlar sadece beni görmeye değil; kaptanımızı, Utaka’yı, ligin şu anda gol kralı olan Aaatif’ı ve bunun gibi diğer arkadaşları görmeye geliyor. Bu da tabi ki bize çok büyük bir mutluluk kaynağı" diye konuştu.
Carlos, ligde kalan son 3 maçta galibiyet hedeflediklerini vurgulayarak, amaçlarının Avrupa Ligi’ne kalmak olduğunu söyledi.
İmza gününe Sivasspor Kaptanı Kadir Bekmezci ve golcü oyuncu John Utaka da katılırken, Carlos’a günün anısına Bimeks yetkilileri plaket takdim etti.
(İHA)