BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Piknik diye dağa götürdüler

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eşbaşkanı Gültan Kışanak, 23 Nisan’da Diyarbakır’ın Lice ilçesinde piknik yapma bahanesiyle belediyenin terti...

Abone ol

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eşbaşkanı Gültan Kışanak, 23 Nisan’da Diyarbakır’ın Lice ilçesinde piknik yapma bahanesiyle belediyenin tertiplediği bir organizasyonda çocukların dağa kaçıldığı iddialarına tepki gösterdi.
23 Nisan kutlamaları için düzenlenen piknikte Diyarbakır’ın Lice ilçesine giden öğrencilerden bazılarının terör örgütü mensuplarınca alıkonulduğu iddia edilmişti. Çocukları örgüte götürülen ailenin bu organizeyi belediyenin yaptığını belirtmesi üzerine Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eşbaşkanı Gültan Kışanak bir açıklama yaptı. Ailenin “Belediye çocukları pikniğe götürme bahanesiyle dağa çıkardı” iddiasına yanıt veren Kışanak, böyle bir şeyin doğru olmadığını söyledi. Kışanak, “Bazı basın ve yayın organlarında belediyemizi hedef gösteren asılsız iddialar yer almaktadır. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi olarak yapıldığı iddia edilen hiçbir piknik organizasyonuna destek sunmadık. İddialar tamamen asılsızdır, iftiradır. Kurumumuzu hedef göstermeye ve yıpratmaya yöneliktir. Kamuoyunun bilgisine sunarız” dedi.
(İHA)