BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,97
ALTIN 2.427,59
HABER /  GÜNCEL

Taksim kutlamaları kana bulandı

Taksim'deki yılbaşı kutlamaları sırasında başına kurşun isabet eden genç, bitkisel hayata girdi.

Abone ol

Arkadaşlarıyla birlikte Taksim Meydanı'nda düzenlenen etkinlikte eğlenen Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümü öğrencisi Adem Doğan (20), bir süre sonra Cumhuriyet Caddesi'ne geldiğinde duyulan silah sesinin ardından aniden yere yığıldı.
 
Arkadaşları tarafından çağrılan ambulansla Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Doğan'ın, başına isabet eden kurşunla yaralandığı tespit edildi. Hemen yoğun bakıma alınan Adem Doğan'ın beyin ölümünün gerçekleştiriği bildirildi

Silahla ateş ederek Doğan'ın yaralanmasına neden olan kişinin tespiti ve yakalanması için çalışma başlatıldı.

BABA ACILI
Oğlunun vurulduğunu hastanede öğrenen baba Ahmet Doğan, "Çocuğumun Taksim'e gittiğini bilmiyordum. Evden kaçıp arkadaşlarıyla Taksim'e gitmiş" dedi.

Baba Doğan, "Çocuğumun Taksim'e gittiğini bilmiyordum. Evden kaçıp arkadaşlarıyla Taksim'e gitmiş. Hastaneden beni saat 01.00 gibi aradılar. Çocuğumun bacağından vurulduğunu söylediler. Ben de koşarak hemen hastaneye geldim. Şu anda çocuğum yoğun bakımda. Başından vurulmuş. Ne yapacağımı bilmiyorum. Ben inşaat işçisiyim. Evde yiyecek ekmeğim yok. Çocuğumu başka bir hastaneye nakletmek istiyorlar. Çocuğum tedavisi için benden 20 bin YTL istiyorlar. Ben nasıl bulurum bu parayı? Çocuğum vuruluyor, nerede bu devlet? Çocuğumu vuranların bulunmasını istiyorum" dedi.