BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Kartalın değeri dudak uçuklattı

Beşiktaş Kulübü Futbol Altyapı Komitesi Başkanı Sinan Vardar'ın açıkladığı Beşiktaş'ın marka değeri dudak uçuklattı.

Abone ol

Beşiktaş Kulübü Futbol Altyapı Komitesi Başkanı Sinan Vardar, Siyah-beyazlı camiada ciddi şekilde koltuk kavgası olduğunu vurgularken, "Beşiktaş'ta yönetici olmak büyük bir şeref. Ancak artık kulübümüz bunu aşmalı. Sırat köprüsündeyiz. Önümüzdeki 3 senelik dönemde hepimizin yönetime destek vermesi lazım. Ama herkes koltuk peşinde. Bunlar yanlış işler" diye konuştu.

Sinan Vardar, istikrar için Yıldırım Demirören'in başkan olması gerektiğini söyledi.

Kulübün borçları konusunda yapılan eleştiriler konusunda görüşlerini açıklayan siyah-beyazlı yönetici, "Kulübe Avrupa'dan sponsorlukla ilgili ciddi teklifler var. Borç yiğidin kamçısıdır. Başkan 'Kulüpte para ihtiyacı olduğunda ben vereceğim' demişti. Kendisi 3 sene kendi öz kaynaklarından para getirdi. 1 milyar dolar olan marka değerimiz borç sıkıntısını aşacak düzeydedir. Beşiktaş bu sendromu da atlatacaktır. Bu konuda ekonomik gücümüz var" şeklinde konuştu. 


Siyah-beyazlı kulübün yeni yönetim kurulunda yer alıp almayacağı yönündeki soruyu da yanıtlayan Vardar, "Beşiktaş'ta gönlümde yatan görev genel menajerlik" dedi. Vardar, Gençlerbirliği Kulübü başkanı İlhan Cavcav'ın ciddi bir teklif yaptığını da söyleyerek, "Turkcell Süper Lig'den bir takımdan daha teklif aldım. Benim bundan sonraki idealim profesyonel olarak futbola hizmet etmek. İlhan Cavcav bana aylık 100 bin YTL paradan bahsetti. Beşiktaş'tan bana böyle bir teklif gelirse para alarak değil, para vererek katkı yapmak isterim" diye konuştu.