BIST 10.159
DOLAR 32,21
EURO 35,09
ALTIN 2.470,94
HABER /  SPOR

Tahmin edin Daum neden korktu?

Derbi heyecanı taraftarı şimdiden sardı.. Mütihş maç öncesi ezeli rakip taraftarları arasında sanal alemde kapışma var.

Abone ol

Hafta sonu oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisi öncesi heyecan had safhaya çıkarken; taraftar siteleri de bu derbiye özel hazırladıkları görsellere sayfalarında yer vermeye başladı.

MİLKA İNEKLERİNİN OTLANMASI YASAK

Fenerbahçe'nin en ünlü taraftar sitesi antu.com, açılış sayfasında yasal uyarı notuyla verdiği yazıda, Galatasaray'ın bu sezon çok konuşulan mor formasına atıfta bulunarak, "Stadımızda 'Milka İnekleri'nin otlanması yasaktır" dedi.

+18 işaretiyle yayınlanan görselde, 'Kaderini yaşayacaksın', 'Cehennemi arayacaksın', 'Artık çok geç', 'Sözün bittiği yerdesin', 'Bekliyoruz' ifadeleri kullanıldı.

GALATASARAY'IN CEVABI NE OLDU?


[PAGE]



Pazar günü Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak Fenerbahçe derbisi öncesinde sarı kırmızılar da boş durmuyor.

Galatasaray'ın webaslan isimli taraftar sitesi açılış sayfasında bir aslan tarafından kafeste kıstırılmış ve korku dolu gözlerle bakan Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum'u montajlayarak resmetmiş..

Fotoğrafa tıkladığınızda da Daum neden korktu? başlığı altında şu ifadeler yer alıyor....




DAUM NEDEN BÖYLE KORKTU?

[PAGE]

"Turkcell Süper Lig ve Avrupa'da fırtına gibi esen Galatasarayımız, 25 Ekim pazar günü Fenerbahçe ile Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Derbi öncesinde takımımızda moral ve motivasyon tam anlamıyla üst seviyede... Herhangi bir sakat ya da cezalı oyuncumuzun olmaması ise takımımız adına önemli gelişmelerden biri...



Bu sezon müthiş bir kadro kurarak rakiplerinin korkulu rüyası haline gelen takımımızda derbi öncesi en büyük kozumuz ise şüphesiz Keita olacak. Keita ve Arda'nın önderliğinde Kadıköy'de galibiyet yemini ettik, Baros vuracak; Kadıköy inleyecek... Haydi şanlı Galatasaray...