BIST 10.277
DOLAR 32,28
EURO 34,78
ALTIN 2.380,81
HABER /  GÜNCEL

Tacizciden garip savunma!

Tekirdağ'da kadınların korkulu rüyası haline gelen tacizci yaptığı savunma ile şoke etti

Abone ol

Tekirdağ'da takip ettiği kadınları, apartman girişlerinde ve asansörde sıkıştırarak taciz ettiği iddia edilen 2 çocuk babası 31 yaşındaki H.M., giydiği eşofman sayesinde yakalandı.

Tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan H.M., "Elimde değil, kendime hakim olamıyorum. Benimki hastalık, tedavi olmak istiyorum" dedi.

GÜVENLİK KAMERASI VE EŞOFMANI SAYESİNDE YAKALANDI

Tekirdağ’da son bir hafta içerisinde 8 farklı kadının elle taciz edilmesi, Asayiş Şubesi ekiplerini harekete geçirdi. Çınarlı ve 100’ncü mahallelerinde takip ettiği kadınları apartman girişinde ve asansörde sıkıştırarak taciz eden H.M., kadınların verdiği ifadeler, güvenlik kameraları görüntüleri ve giydiği eşofman sayesinde yakalandı.

TUHAF SAVUNMA

Oto yıkamacı olan H.M., gözaltına alındıktan sonra Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü’ne getirildi. İfadesinde kadınları taciz ettiğini itiraf eden H.M., kendisine hakim olmadığını ve tedavi olmak istediğini söyleyerek, "Pişmanım elimde değil kendime hakim olamıyorum benimki hastalık tedavi olmak istiyorum" diye kendisini savundu.

Taciz ettiği öne sürülen 8 kadından 2’si şikayetçi olurken, ifadesinin ardından Tekirdağ Adliyesi’ne sevk edilen H.M., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

EŞİNİ VERMEYEN KAYINPEDERİNİ ÖLDÜRDÜ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

BIÇAKLA SALDIRDI

Ankara'da oturan 27 yaşındaki Ramazan Şahin, bir süre önce tartışttığı, Kırıkkale'deki babasının evinde giden eşi Sevda'yı almak istedi.

Bu sırada kendisine engel olan kayınpederi, aynı zamanda amcası 41 yaşındaki Faruk Bayram Şahin'i bıçaklayarak öldürdü.

Cinayet, Kırıkkale'nin Yuva Mahallesi, 2543'üncü Sokak, 6 numaradaki tek katlı ahşap evin önünde dün saat 20.30 sıralarında işlendi. Ankara'da oturan evli, 5 yaşında bir kız çocuğu babası Ramazan Şahin, bir süre önce tartıştıktan sonra çocuğu ile birlikte Kırıkkale'deki babasının evine giden eşi Sevda'yı almak için 71 DV 844 plakalı otomobili ile Kırıkkale'ye gitti. Ramazan Şahin, Kendisi gibi inşaatlarda işçi olarak çalışan amcası ve kayınpederi Faruk Bayram Şahin'in kapısını çalıp, eşini evine götürmek istediğini belirtti. Ramazan Şahin, bir süre tartıştığı ve kızını vermek istemeyen Faruk Bayram Şahin'e bıçakla saldırdı. Kalbinden ağır yaralanan Şahin, Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırılmasına rağmen kurtarılamadı. Faruk Bayram Şahin'in cesedi otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Cinayetten sonra kaçan Ramazan Şahin, Başpınar Kavşağı'nda yakalanarak yakalanarak gözaltına alındı. Soruşturma sürdürülüyor.