BIST 10.182
DOLAR 32,36
EURO 34,62
ALTIN 2.380,30
HABER /  SPOR

Susiç: Fener için zor maç olacak

Turkcell Süper Lig'in 30. haftasında sahasında lider Fenerbahçe ile karşılaşacak Ankaraspor'da son durum;

Abone ol

Turkcell Süper Lig'in 30. haftasında sahasında lider Fenerbahçe ile karşılaşacak Ankaraspor hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Saffet Susiç yönetiminde, Batıkent ASKİ Tesisleri'nde yapılan ve yaklaşık 1,5 saat süren antrenmana tüm futbolcular katıldı.

HEDEF LİGDE KALMAK DEĞİL

Antrenman öncesinde basın toplantısı düzenleyen teknik direktör Susiç, kendileri için henüz hiçbir şeyin bitmediğini belirterek, ''Son 3 haftada iyi oynadık ve 9 puan kazandık. Ama rehavete kapılmamak gerek, daha önümüzde oynayacağımız 5 maçımız daha var. Hedefimiz artık ligde kalmak değil, sezonu orta sıralarda tamamlamak'' dedi.

GALİP GELMEK İSTİYORUZ

Takım olarak çok kaliteli bir kadroyla mücadele ettiklerini ifade eden Boşnak teknik adam, ''Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'nden elendi ve tamamen lige yöneldi. Kazanmak için her şeyi yapacaklar. Ama bizim de puana ihtiyacımız var. Bizim için ne kadar zorsa Fenerbahçe için de o kadar zor bir karşılaşma olacak. Sahaya sadece 1 puan için çıkmayacağız. Ofansif oynayarak galip gelmek istiyoruz'' diye konuştu.

HAKEM DE HATA YAPABİLİR

Susiç, son haftalarda tartışma konusu olan hakem hatalarıyla ilgili bir soruya ise, ''Futbolcular gibi hakemlerin de insan olduğunu ve hata yapabileceğini düşünüyorum. Oyun akışı içinde görmeniz çok zor olan bir hatayı ancak yavaşlatılmış çekimlerde yakalayabiliyorsunuz'' yanıtını verdi.

ZOR MAÇ OLACAK

Ankarasporlu futbolcu Hürriyet Gücer de bu yıl sezona istedikleri gibi başlayamadıklarını vurgulayarak, ''Ama mücadeleden vazgeçmeyeceğiz. Takım olarak çok iyi durumdayız, rakibimizden puan alacağımızı düşünüyorum. Zor maç olacak'' ifadelerini kullandı.