BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,84
ALTIN 2.394,01
HABER /  GÜNCEL

Evlere uyuşturucu servisi

Bu kadarına pes. Uyuşturucu satıcıları artık işi o kadar abarttı ki siparişle evlere servis yapmaya başladılar..İşte ayrıntılar;

Abone ol

Bir istihbaratı değerlendiren İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kent genelinde organize uyuşturucu madde ticareti yaptığı anlaşılan ve elebaşılığını Cemal T.'nin üstlendiği bir suç örgütünü tespit ederek izlemeye aldı.

Jandarma, teknik takip sonucu suç örgütü üyelerinin toz halde temin ettikleri kokain maddesini amonyak ve karbonat karışımıyla taş hale getirerek piyasaya sürdüğünü belirledi.

5 İLÇEDE OPERASYON

Bu belirlemeler üzerine mahkemeden alınan arama ve el koyma kararının ardından suç örgütüne yönelik 5 ilçede operasyon yapan jandarma, Cemal T. ve suç örgütü üyesi Sebiha Y.'nin de aralarında bulunduğu 2'si kadın 6 kişiyi gözaltına aldı.

KOKAİN VE MALZEMELER ELE GEÇTİ

Bu kişilerin bulundukları yerlerde yapılan aramalarda, 31 gram kokain, bir hassas terazi ve kokainin taş hale getirilmesinde kullanılan amonyak ve karbonat gibi maddeler ele geçirildi.

Şüpheliler arasındaki Sebiha Y.'nin, erkek arkadaşlarına uyuşturucu temin edilmesini sağlayarak uyuşturucu satışına aracılık ettiği ve suç örgütüne alıcı bulduğu belirtildi.

EVLERE SERVİS

Suç örgütü üyelerinin, telefonla sipariş veren kullanıcıların istediği uyuşturucuyu evlerine kadar götürdükleri anlaşıldı.

Jandarmadaki işlemleri tamamlanan 2'si kadın 6 kişi, Beşiktaş'taki İstanbul Cumhuriyet Savcılığına sevk edildi.