BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Aziz Yıldırım tırnaklarını yedi

İçi içini yedi.. Hele o son dakikalar. Hayaller avucunun içinden kaçıp gidiyordu. Yıldırım'ın heyecanı böyle görüntülendi.

Abone ol İNTERNETHABER- Fenerbahçe tarihi hayaline kavuşmasına sadece bir gol kadar uzaktı. Chelsea ecel terleri döküyor, İngiliz taraftarları afakanlar basıyordu.

Bir kişi varı ki belki de Stamford Bridge'nin en heyecanlı kişisi oydu. Aziz Yıldırım'dan bahsediyoruz. 

Her geçen saniye kaçıp giden yarı finalin habercisiydi.. Süre daralıyor sanki stad üstüne geliyordu. Chelsea kalecisi inanılmaz iki kurtarış da yapınca umutlar iyice azalıyordu.

Gol gelmiyor tur elden göz göre göre gidiyordu. Chelsea gol için davetiye çıkarmıştı ama olmayınca da olmuyordu..

Maçın sonları yaklaştıkça Fenerbahçe Başkanı Yıldırım, yerinde duramadı. Açık havada sigara içmek yasaktı. Kıpır kıpırdı içi.. Ruh dünyasında depremler yaşanıyordu. Gel-gitler içindeydi.

Stres tavan yapmış, içeride biriken enerji had safhaya ulaşmıştı. Gayri ihtiyarı tırnaklarına yöneldi. Bir an için yarı finalin rüyasını düşlüyordu. Onun hayaliyle tırnaklarını bile yemeye başlamıştı.

Bu kadar yaklaştığı kapıdan geri dönmek onu bu noktaya getirmişti. Aslında yalnız değildi Aziz Başkan.. Ekran başındakiler de tırnak yiyordu.

Ya tribündekilerin hali? Gözü yaşları Fenerbahçelilerin dramatik tablosu İngiliz yönetmenin gözünden kaçmıyordu. Çünkü onlar duygularını böyle yansıtmıyorlardı. Akan gözyaşlarına yapılan yakın plan çekimler yürekleri burkuyordu.

Soğukkanlı İngilizler bile etkilenmişti bu sahneden. Son dakikalarda sıkça gösterdiler. Chelsea'ye farklı mağlup olunsa, belki de bu kadar üzmeyecekti. Elenmenin bu şekilde gelmesi, daha bir hüzünlendirdi sarı lacivertilileri.