BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,91
ALTIN 2.429,27
HABER /  MEDYA

Survivor son bölüm ödül oyununu kim kazandı?

Survivor All Star'da son bölüm ödül oyununda kıyasıya rekabet yaşandı. Survivor son bölüm ödül oyununun sahibi ünlüler oldu.

Abone ol

Survivor All Star son bölümde ödül oyunu için kıyasıya rekabet vardı. Survivor adasında açlıkla boğuşan Ünlüler ve Gönüllür bu haftanın ödülü pizzalar için kıyasıya yarıştılar. Survivor bu haftaki ödül oyunun sahibi ünlüler oldu.

DUYGU ÇETİNKAYA'NIN ARDINDAN OLAY SÖZLER

Survivor All Star'a ilk veda eden isim Duygu Çetinkaya olmuştu. Duygu'nun elenmesi sonrası geçen haftaki konseyi konuşan Survivor adasındaki Duygu'nun ardından olay yaratacak yorumlarda bulundular. 


survivor-elenen-duygunun-ardindan-survivor-son-bolumde-konusulanlar.jpg



PİZZAYI GÖRÜNCE GÖZYAŞLARI SEL OLDU

Survivor All Star'da bu hafta ödül oyunu yarışmacıları gözyaşlarına boğdu. Açlıkla başı dertte olan Survivor Ünlüler ve Gönüllüler, bu haftanın ödülünün pizza olduğunu görünce gözyaşlarına boğuldu. İşte pizzaları gören ünlüler ve gönüllülerin o halleri... 



TURABİ'NİN HAREKETLERİ PAHALIYA PATLADI

Turabi ödül oyunu sırasında Anıl'ı geçerek topları atarken rahat hareketler yapınca rakibine karşı kaybetti. 

turabi-anil-odul-oyunu-yaris-turabi-kaybetti.jpg 


Acun Ilıcalı'nın oyun hakkında fikirlerini sorduğu Turabi yaptığı hareketlerden duyduğu pişmanlığı böyle anlattı. İşte onlar...







SURVIVOR ÜNLÜLER PASCAL'I ZOR TUTTU

survivor-son-bolum-odul-oyunu-kim-kazandi.jpg

Survivor All Star bu haftaki ödül oyununda Pascal ile Bozok karşı karşıya geldi. Ödül oyunu sırasında rakibi Pascal'ı yenen Bozok yüksek sesle zafer naraları atınca ortalık karıştı. Bozok'un hallerine sinirlenen Pascal'ı takım arkadaşları zor tuttu.