BIST 10.046
DOLAR 32,45
EURO 34,64
ALTIN 2.393,45
HABER /  DÜNYA

Fuhuş bedava olsun! Bakın kim önerdi

Almanya'da Protestan rahip, göçmenlere ücretsiz olarak fahişe verilmesini istedi.

Abone ol

Almanya'da bir rahin olay yaratacak bir öneride bulundu. Münih şehri yakınlarındaki Siegertsbrunn’da bir Protestan rahip, göçmenlere ücretsiz olarak fahişe verilmesini istedi.

KADINLARA MUSALLAT OLURLAR KORKUSU

İlticacıların yeme-içme gibi sekse de ihtiyaç duyduklarını vurgulayan rahip Ulrich Wagner, Münchner Merkür gazetesine yaptığı açıklamada “Bu fikir bana bir arkadaşımın, köyündeki 100 ilticacının kadınlara musallat olmalarından korktuklarını anlatması sonrası geldi" dedi.

Konunun tartışılabileceğini söyleyen Wagner, sözlerine şöyle devam etti: “Bu konuda bugüne kadar hiçbir şey yapılmadı. Ben sınırsız bir genelev hizmeti verilsin demiyorum. Ama bu adamların cinsel ihtiyaçları var. Hiç kimse bu konuyu düşünmüyor, gözümüzü kapıyoruz. Toplumumuzda fahişelik de kabul görmüş bir meslek. Gazeteler ve internet fahişe ilanlarıyla dolu."

28211980.jpg

GENELEVLER HAYIRLI BİR İŞ YAPMIŞ OLUR

Wagner ”Ücret alınmadan verilmesi gereken hizmet, bir koruyucu model olabilir. Bu konuda genelevler de hayırlı bir iş yapmış olurlar. Özellikle az iş olan öğleden önceki saatlerde ilticacılara hizmet verilebilir“ dedi.

Proje giderleri konusunda açık bir teklif getirmeyen Wagner, ”Giderler projeyi destek veren kesimlerce karşılanabilir“ dedi.

Wagner’in sıradışı teklifine halktan değişik tepkiler geldi. “Mide bulandırıcı bir teklif“ diyenler olduğu gibi projenin devletin kasasına yük olacağından duyulan endişeler dile getirildi.