BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,97
ALTIN 2.433,82
HABER /  GÜNCEL

Survivor şok gelişmesi! Acun duyurdu kim gitti?

Survivor yarışmasının 14 şubattaki son bölümünde şok üstüne şok vardı. Semih Öztürk az daha dayak yerken dokunulmazlığı ünlüler kazandı. Flaş gelişmeyi ise Acun Ilıcalı duyurdu.

Abone ol

Survivor yarışmasında herkesi şoke eden son dakika gelişmesini Acun Ilıcalı duyurdu.Serkan Ercan Survivor adasına veda etti. Survivor'ın son bölümüne ise Semih Öztürk olayı damga vurdu.

Survivor adasında işler hayli karıştı. Ünlüler takımını şoke eden gelişmeyi Acun Ilıcalı 'Son dakika gelişmesi var' diyerek ada konseyinde açıkladı. Sakatlık yaşayan Serkan'ın sağlık durumuyla ilgili haberi Acun Ilıcalı 'Malesef Serkan Survivor'a devam edemeyecek" diyerek duyurdu.

Survivor yarışmasındaki şok gelişmeyi duyan ünlüler takımı dağıldı. Yarışmacılar haberi duydukları anda yıkıldılar

Acun Ilıcalı'nın aktardığına göre hastaneye kaldırılan Serkan Ercan için doktorlar 'devam edemez' raporu verdiler. Serkan'ın tedavisinin uzun süreceği ancak kalıcı bir sağlık sorunu olmayacağını aktardı. Serkan ünlüler adasına gelerek takıma veda edecek.

SURVİVOR GÖNÜLLÜLER YENİ GELENLER KİMDİR?

Survivor adasında dokunulmazlığı ikinci kez kazanan Survivor ünlüler takımı 12 kişiye çıktı. Dokunulmazlığı kazandıkları için takımlarına Yağmur dahil oldu. Serkan'dan boşalan Survivor'daki yere ise Mehmet isimli yarışmacı katıldı.

SEMİH ÖZTÜRK KAVGASI DAYAK YİYORDU

survivor semih özürk ve serkay tütüncü kavgaSurivor adasında Semih Öztürk ile Serkay Tütüncü arasındaki gerilim büyük bir kavgayla noktalandı. Kızların çığlık çığlığa kaldığı kavgaya Efecan Dianzenza da katıldı.

Efecan ve Serkay kendilerini çileden çıkaran Semih Öztürk'ün üstüne yürüdüler. Yumrukların konuşmasına ramak kalırken Semih Öztürk ortalığı karıştırıp yine kenara çekildi.

SEMİH ÖZTÜRK KAVGASI VİDEOSU

SURVİVOR ÜNLÜLERDE NAGİHAN KAVGASI

Survivor ünlüler adası da karıştı. Dokunulmazlığı kazanmış olsalar da gerilim zirvede. Kavgayı başlatan isim ise yine Nagihan Karadere oldu.

SURVİVOR YILMAZ MORGÜL ŞOVU