BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MEDYA

Survivor SMS oylama sonuçları Acunn Medya verileri

Acunn Medya'nın Survivor 2016 SMS oylama sonuçları merak konusuydu. Survivor SMS sıralaması acunn.com sitesinde yer aldı. Survivor ünlüler SMS birincisi kim oldu?

Abone ol

Acunn Medya tarafından yayınlanan Survivor SMS oylama sonuçları saat 22.00'da acunn.com sitesinden açıklandı ve ünlüler SMS sıralamasında birinci olan isim ortaya çıktı.

Survivor ünlüler SMS sıralaması sonuçlarına göre birinci olan isim Avatan Atakan oldu.

SURVİVOR ATAKAN KİMİ SÖYLEDİ KİM ELENDİ - TIKLAYIN

Survivor SMS oylaması sonuçları ile SMS sıralaması listesini acunn.com sitesi yayınladı. İşte Survivor ünlüler sıralaması;

1. Avatar Atakan
2. Eda
3.Yattara
4. Yılmaz Morgül
5.Yunus Günçe
6.Mehmet
7.Ezgi
8.Nagihan Karadere
9. Tuğba Özay
10. Yağmur Öztürk
11. Seda

Survivor 2016 adasından ilk kim elendi sorusunun yanıtı SMS oylaması sonuçları verecek. SMS oylaması ile Survivor ünlüler takımının SMS sıralaması ortaya çıkacak.

SMS sıralamasında birinci olan kişinin de bu yıl bir kişiyi elenmek üzere aday gösterme hakkı bulunuyor. Haliyle artık SMS sıralamasında birincilik çok daha önemli hale geldi. 

SURVİVOR 2016 SMS OYLAMA SONUÇLARI KİM BİRİNCİ OLUR?

Bütün bu sebeplerden Survivor ünlüler takımında SMS birincisi olacak isim çok önemli. Survivor ünlüler SMS sıralaması sonuçları da elenecek ismi belirleyecek. Eleme adayı olan 3 ismin Survivor ünlüler SMS sıralamasındaki yerine bakılacak. En altta yer alan isim Survivor adasından elenecek.

AVATAR ATAKAN VE NAGEHAN KARADERE KAVGASI

Survivor ünlüler adası eleme gecesi öncesinde fena halde karıştı. Avatar Atakan kulis yapıp Tuğba Özay'ın adını yazdırmakla suçlandı. Tuğba Özay bu ithamını da açık bir şekilde ortaya koydu ve Atakan'a 'çıban başı' diye bağırdı. Atakan ise öfkesini Nagehan Karadere'den çıkardı. Nagehan'ın üstüne yürüyen Atakan 'yalancısın' diyerek patladı.

YILMAZ MORGÜL KİMDİR HİÇ EVLENDİ Mİ?

Yılmaz Morgül, 14 Ocak 1964 tarihinde İstanbul'un Beykoz ilçesinde yedi çocuklu Morgül ailesinin altıncı çocuğu olarak doğdu. Aslen Rizeli olan Yılmaz Morgül, 7 yaşında babasını kaybetmiş.

Kadıköy Belediye Konservatuarında müzik eğitimi alan Yılmaz Morgül, tarla işçiliğinden garsonluğa kadar bir çok işte çalışmış. 1988 yılında ilk kez assolist olarak sahneye çıkan Yılmaz Morgül,1994 yılında "Elveda İstanbul" şarkısıyla artık bütün ülkenin tanıdığı bir sanatçı oldu.

Cilt kanserine yakalanan ve ABD'de tedavi görerek kanseri yenen Yılmaz Morgül, annesinin hastalığı sebebiyle de büyük üzüntü yaşıyor.

TUĞBA ÖZAY KİMDİR ASLEN NERELİ?

Tam adı Nihal Tuğba Özay olan ünlü manken 10 Şubat 1978 doğumlu. İzmir doğumlu olan Tuğba Özay'ın asıl memleketi ise Trabzon. 

Profesyonel yüzücülük ve voleybol geçmişi de olan Tuğba Özay, Fenerbahçe Voleybol takımında 5 yıl oyuncu olarak yer aldı. 1994 yılında mankenliğe geçen Tuğba Özay, 1995'de Miss Model of Turkey seçilmiş, ardından Miss Model of the World yarışmasında ikinci olmuştur. Aynı yarışmada en iyi vücutlu model ödülünü de almıştır. Dizi ve filmlerde de rol alan Tuğba Özay, televizyon programı sunuculuğu da yaptı. Mehmet Ali Erbil'in Çarkıfelek yarışmasında hosteslik de yapan Tuğba Özay, Türkiye'nin en tanınmış mankeni olarak biliniyor.

TUĞBA ÖZAY NİYE CEZAEVİNE GİRDİ?

Tuğba Özay'ın 2008 yılında kariyerinin zirvesinde olduğu bir dönemde başından talihsiz bir olay geçti. Aldığı hapis cezası ile Paşakapısı Kadın ve Çocuk Tutukevi’ne girdi ve 5.5 ay hapis yattı.Tuğba Özay'ın cezaevine girmesinin sebebi ise o yıllarda birlikte olduğu sevgilisi Akın Büyükoğlu'ndan ayrılmak için Susurluk Davası hükümlüsü Yaşar Öz'den yardım istemesiydi.

TUĞBA ÖZAY KİMİNLE EVLİ EŞİ KİMDİR?

Tuğba Özay, 12 Mayıs 2009 tarihinde İtalya'nın Milano kentinde görkemli bir düğünle İtalyan İş Adamı Ludovic Fattizzo ile evlendi.