BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Acunn Survivor ünlüler SMS sıralaması 23 Şubat 2016

Survivor ünlüler SMS sıralaması sonuçları acunn.com sitesi tarafından yayınlandı. Survivor SMS sonuçlarına göre kim birinci oldu ve SMS sıralamasında kim hangi sırada yer aldı?

Abone ol

Acunn Medya tarafından yayınlanan Survivor SMS oylama sonuçları saat 22.00'da acunn.com sitesinden açıklandı ve ünlüler SMS sıralamasında birinci olan isim ortaya çıktı.

Survivor ünlüler SMS sıralaması sonuçlarına göre birinci olan isim Avatan Atakan oldu.

Survivor ünlüler SMS sıralaması listesini acunn.com sitesi yayınladı. İşte Survivor ünlüler sıralaması;

1. Avatar Atakan
2. Eda
3.Yattara
4. Yılmaz Morgül
5.Yunus Günçe
6.Mehmet
7.Ezgi
8.Nagihan Karadere
9. Tuğba Özay
10. Yağmur Öztürk
11. Seda

SURVİVOR 2016 İLK KİM ELENDİ?

Daha önce ada konseyinde Tuğba Özay elenme adayı olarak yazılmıştı. Yılmaz Morgül de kişisel dokunulmazlığı kazanan yarışmacı tarafından eleme tahtasına not edilmişti. Survivor ünlüler SMS sıralamasında birinci olan Atakan da bir ismi elenmek üzere listeye ekledi.

Atakan 'Kişisel problemlerden dolayı isim seçmek istemiyorum. Karşı takımın ekmeğine yağ sürmek istemiyor. Hiçbir problemim olmayan sadece zayıf gördüğümden çok özür dileyerek Yağmur kardeşimi söylemek istiyorum' dedi.

Survivor SMS sıralaması sonuçlarına göre Yağmur en son sırada olduğu için elenen isim oldu. Survivor eleme adaylarından Yılmaz Morgül SMS sıralamasında 4., Tuğba Özay ise 9. sırada yer aldı. Avatar Atakan'ın elenmesi için adını verdiği Yağmur Öztürk ise ünlüler SMS sıralamasında 10. sırada bulunuyordu. Yağmur Öztürk Survivor 2016 adasından ilk elenen isim oldu.