BIST 10.083
DOLAR 32,38
EURO 34,80
ALTIN 2.441,79
HABER /  MEDYA

Yağmur Özdemir kimdir Survivor'da hedefteki kız

Survivor ünlüler takımına SMS oylaması ile dahil olan Yağmur Özdemir kimdir? Survivor adasında elemede ismi en çok yazılan ikinci kişi oldu.

Abone ol

Survivor adasında ünlüler takımına giren Yağmur Özdemir nereli ve kimdir? Survivor elemesinde performansı yüzünden hedefe konuldu. Tuğba Özay'dan sonra eleme için en çok onun ismi yazıldı.

Yağmur Özdemir Survivor ünlüler takımına sonradan dahil oldu. Bu yıl değişen kurallar gereği SMS oylamasında en çok oyu alan kişi Survivor yarışına katılmıştı. Ünlüler takımı dokunulmazlığı kazanınca da Yağmur Özdemir onlara katıldı.

YAĞMUR ÖZDEMİR KİMDİR ASLEN NERELİ?

İZMİR'den yarışmaya katılan Yağmur Özdemir ünlüler takımında büyük hayal kırıklığı yarattı. Performansı hayli düşük olan Yağmur Özdemir hiç oyun alamadı. Haliyle de Yağmur Özdemir Survivor adasından gitmesi istenen isim oldu. Ünlüler takımı konseyde Tuğba Özay'dan sonra en çok onun adını yazdı.

20 yaşında olan Yağmur Özdemir yarışmaya İzmir'den katılmış olsa da aslen Bursalı. Celal Bayar Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü 2. sınıf öğrencisi olan Yağmur Özdemir güzelliği ile dikkat çekti.

Yağmur Özdemir instagram hesabında annesi böyle bir fotoğrafını paylaşmış.