BIST 10.083
DOLAR 32,47
EURO 34,84
ALTIN 2.436,24
HABER /  MEDYA

İbrahim Giydirir kimdir Survivor'ın kafes dövüşçüsü

İbrahim Giydirir kimdir, kaç yaşındadır ve asıl mesleği nedir? Survivor gönüllüler takımında yarışan İbrahim Giydirir, takımın iddialı isimlerinden. Takım arkadaşları arasında en çok Zafer ve Efecan ile anlaşan İbrahim Giydirir'ın performansları olay.

Abone ol

İbrahim Giydirir kimdir Survivor'un hırslı yarışçısı. Survivor gönüllüler takımında yer alan İbrahim Giydirir'in oyunlardaki performansı ile olaylı. Takım arkadaşları ile sık sık tartışsa da en çok Zafer ve Efecan ile iyi anlaşıyor. Son ödül oyununda aldığı zaferle yıldızını daha da parlatan İbrahim Giydirir 26 yaşında ve kafes dövüşçüsü.

İBRAHİM GİYDİRİR KİMDİR SURVİVOR'UN KAFES DÖVÜŞÇÜSÜ

26 yaşındaki Muay Thai dövüşçüsü İbrahim Giydirir, 1.93 boyunda. Giydirir ayrıca kafes dövüşü ve kick boks da yapıyor. Çıktığı 22 kick boks maçının 19'unu kazandı ve 3 kez kaybetti. 19 galibiyetin 7'si ise nakavt ile.


 
Muay Thai dalındaki dereceleri ise; 2012 yılında IFMA Avrupa Muaythai Şampiyonası ve Avrupa Kupası'nda Altın Madalya kazandı. 2013 yılında IFMA Avrupa Muaythai Şampiyonasında -91 kg / 200 Bronz Madalya kazandı.