BIST 9.975
DOLAR 32,40
EURO 34,78
ALTIN 2.435,69
HABER /  GÜNCEL

Survivor Semih kimdir Ütopya'daki mastürbasyon skandalı

Survivor adasında bayılan Semih Öztürk kimdir ve nerelidir? Semih Öztürk Ütopya'da sevgilisi Kurretülayn ile mastürbasyon skandalı yaratmıştı.

Abone ol

Survivor yarışmasında yer alan Semih Öztürk kimdir? Ödül oyunu sırasında bayılan Semih Öztürk hasta mı? Survivor Semih Öztürk'ün unutulmayan skandalı neydi? 

Semih Öztürk gönüllüler adasında sivrilmeye başlarken izleyici onu Ütopya yarışmasındaki haliyle hatırlıyor. Sevgilisi Kurratülayn Matur ile olan mastürbasyon skandalı hafızalara kazanan Semih Öztürk, tiyatro bölümü mezunu. 24 yaşında olan Semih Öztürk Ütopya'da da kavgalara imza atmıştı.

SEMİH ÖZTÜRK MASTÜRBASYON SKANDALI

Semih Öztürk Ütopya yarışmasında finale kadar kalan isimlerden biriydi. Birinciliği son dakikada Tuncay'a kaptırmıştı.

survivor semih öztürk kimdir mastürbasyon'Kötü adam' olarak nam salan Semih Öztürk sevgilisi Kurratülayn'ın kucağında mastürbasyon yapacak kadar ileri gitmişti. Semih Öztürk'ün bu görüntüsü sosyal medyaya düşünce Acun Medya iddiaları yalanlamıştı. Ancak görüntüler fazlasıyla gerçekçiydi.

SEMİH ÖZTÜRK SURVİVOR'DA BAYILDI

Survivor son bölümde ödül oyununu gönüllüler takımı kazanırken yarışma sırasını bekleyen Semih Öztürk bir anda ayakta sallanmaya başladı.

"Gözü kararan Semih' bayılıp yere düşmek üzereyken arkadaşları tarafından tahtaya yatırıldı. Doktorlar gelip anında müdahale etti.

SEMİH ÖZTÜRK NEDEN BAYILDI?

SEMİH ÖZTÜRK KİMDİR PALA KAVGASI ÇIKARDI?

Semih Öztürk baygınlık geçirdiği ödül oyunundan önce gönüllüler adasında yine bir kavgaya imza attı. Palayı diğer arkadaşlarına vermeyen Semih Öztürk, kayıp olan kepçe de ondan çıkınca takımın hedefi oldu.