BIST 9.525
DOLAR 32,61
EURO 34,85
ALTIN 2.513,68
HABER /  MEDYA

Survivor Sahra Berna'yı böyle diskalifiye etmişti

Survivor 2015 son bölümde Berna ve Sahra büyük kavga yaşadı. Berna Canbeldek, eski sezonda Sahra'ya vurduğu için diskalifiye oldu. Berna nasıl diskalifiye oldu?

Abone ol

Survivor All Star 29 Mart 2015 ekrana gelen son bölümde Berna Canbeldek ve Sahra Işık kavgası geceye damga vurdu.

Survivor All Star dokunulmazlık oyununda tansiyon birden yükseldi. Bern Canbeldek ve Sahra Işık gerilimi ortamı bir anda yükseltti. Berna Canbeldek ve Sahra Işık arasında her an bir kavganın çıkması bekleniyordu. Acun Ilıcalı yarışmanın başında bu beklenti içinde olduğu için aynı takımda yer alan iki yarışmacıyı farklı adalara gönderdi.

Dokunulmazlık oyununda Berna ve Sahra arasında küfürlerin havada uçuştuğu bir kavga yaşandı. Berna’nın Sahra’ya söylediği sözler ortamı inanılmaz gerdi. Sahra, Berna’nın ardından kendisini sakinleştirmeye çalışan Hakan’la da tartıştı. Dokunulmazlık oyunu sırasında Berna’yla tartışan Hakan, tek başına kalmak için oyun alanından uzaklaştığı sırada birden kendisini yerde buldu. Kavgaya son noktayı sert uyarılarda bulunan Acun Ilıcalı koydu.

Berna'nın ağzından çıkan küfürlü sözler yarışmada bir anda uslüp kavgasına dönüştü. Uslüp kavgası bir anda itişmelere yol açtı. Sahra'nın 'Çekil git başımdan ne yapıcaksın yine mi vurucaksın!' sözleri tansiyonu iyice yükseltti.

BERNA CANBELDEK B.K ALIRDIN

Survivor'da yaşanan gerilimin çıkış noktası dokunulmazlık oyunu sırasında Berna'nın Begüm ile eşleştiği oyun sırasında takım arkadaşlarını 'Begüm oyunu almıştın' demesi üzerine oyunu kazanan Berna'nın bir anda 'B.k almıştı Begüm' demesi oldu. Berna daha sonra konsey gecesi Begüm'ü çok sevdiğini söyledi ve ondan özür diledi.

SAHRA IŞIK VE BERNA'NIN İLK KAVGASI DEĞİLDİ

Sahra Işık ve Berna Canbeldek arasındaki tartışma neden bu kadar büyüdü diye merak edenlerin aklına  Survivor'un geçen sezon yaşanan kavganın ve ardından Berna Canbeldek'in dayanamayıp Sahra'ya vurması sonucu yarışmadan diskalifiye olması akıllara geldi. Sahra'nın eski sezon yarışmayı hatırlatması Berna'yı tahrik etti. Peki 2014 Survivor'da Sahra ve Berna arasında neler yaşandı?

Önce sözlü atışmalarla başlayan tartışma Berna'nın Sahra'ya vurmasıyla daha da alevlendi. Tartışmanın ilerleyen anlarında Berna daha da ileri giderek takım arkadaşı Sahra'ya tekme atınca adada ortalık karıştı.

ekran-resmi-2015-02-23-15.16.58.pngOlaylar sırasında soğuk kanlı davranan Sahra tartışmadan karlı çıkan taraf oldu. Berna takım arkadaşına vurduğu için Survivor adasından diskalifiye edildi.