BIST 10.046
DOLAR 32,47
EURO 34,85
ALTIN 2.420,03
HABER /  MEDYA

Survivor Mehmet bombayı patlattı gitti! Atakan bana dedi ki...

Survivor'dan elenen Mehmet Özyay, Türkiye'ye dönmeden önce adada yaşananları ve elenmesi hakkındaki gerçekleri bir bir anlattı.

Abone ol

Survivor 2016'dan elenen son isim ünlüler takımına sonradan katılan Mehmet Özyay oldu. Adanın en enerjik isimlerinden biri olan Survivor Mehmet, adada yaşananları ve elenmesindeki nedeni ilk kez açıkladı.

'Burası Survivor burada sürekli kırgınlıklar' olur diyen Mehmet, Atakan'ın bir sözüne çok darıldığını da ilk kez açıkladı. Sık sık Atakan'ın ayak işlerine bakıyor iddialarına maruz kalan Mehmet, bu imalara çok bozulduğunu ortada asla böyle bir şeyin olmadığını üstüne basa basa söyledi.

İşte Mehmet'in elendikten sonraki ilk sözleri...

-Beklemezdim böyle bir şey. Ortada Yunus'la Tuğba vardı. Olaylar çok tuhaf gelişti. Burası Survivor bundan sonrada hayat devam eder.

-10 hafta çok cabuk geçti. İlk zamanlanlar açlık çok zor geldi ama zamanla ona da alıştım. Keşke birleşme partisini görseyim. Survivor'da olduğum sürece çok şeyin değerini anladım. En başta yemeğin değerini anladım.

ATAKANA'A ÇOK DARILMIŞTIM

-Açıkcasını söyleyeyim herkes birbirine burada darılır, kırılır ama hakını helal eder. Mesela ben Atakan'a çok darılmıştım. Bana 'Adadaki en zayıf isim sensin' demişti. Daha sonra Yılmaz ile Tuğba ile de kavga ettim. Survivo biter arkasındna ne gunlerdi deriz.

-İlk başladığımda Survivor'da oyun alamıyordum sonra başladım performansımı göstermeye ama kısmet değilmiş.

İşte 12 Nisan 2016 tarihli Survivor ünlüler SMS oy sıralaması sonuçları;

1. Tuğba Özay
2. Ezgi Avcı
3.Yattara
4.Yunus Günçe
5. Nagihan Karadere
6. Mehmet Özyay

Survivor 12 Nisan ünlüler oy sıralaması sonuçlarına göre Mehmet Özyay adadan elenen isim oldu.