BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,75
ALTIN 2.439,48
HABER /  GÜNCEL

Semih ve Zafer kavgası neler oldu Acun'un kararı...

Semihle Zafer kavgasında Acun Ilıcalı'nan kararı bekleniyor. Semih Öztürk ve Zafer Mete Survivor'dan diskalifiye olabilir. Peki Semih ve Zafer kavgasında neler oldu?

Abone ol

Survivor adasında Semih ve Zafer kavgasında son karar büyük merak konusu. Semihle Zafer kavgasının görüntülerini izleyen Acun Ilıcalı ada konseyini yarın akşam toplayacak. Semih ve Zafer'in Survivor'dan diskalifiye olması gündemde.

Survivor adasında hiç beklenmedik gelişmeler yaşandı. Elemenin olduğu konseye 2 saat kala gönüllüler adasında Semih Öztürk ve Zafer Mete birbirine girdi. Semih Zafer kavgası, Acun Ilıcalı'nın deyimiyle 'istenmeyen şekilde sonuçlandı.'

SEMİH İLE ZAFER KARARINE OLUR KOVULACAKLAR MI?

Semihle Zafer arasındaki olay diskalifiye olmalarına sebep olabilecek kadar büyük kir kavgaydı. Şiddete varan kavga sebebiyle her iki yarışmacınında Survivor'dan kovulma ihtimalleri var. Semih ve Zafer kavgasının her anının kamera görüntüleri olduğu öğrenildi.

Kimin haklı kimin haksız olduğuna Acun Ilıcalı görüntülere bakarak karar verrecek. Bu karar da olağanüstü toplanacak olan ada konseyinde açıklanacak. Acun Ilıcalı'nın aldığı Semih - Zafer kararı yarın yani 15 Nisan cuma günü Survivor yayınında duyurması bekleniyor.

SEMİHLE ZAFER KAVGASININ GÖRÜNTÜLERİ

Semih Zafer arasındaki olayın kamera görüntüleri olduğunu Acun Ilıcalı açıklamıştı. Adadaki ekip Semih - Zafer kavgasının her anını kayda aldı. Haliyle bu görüntüler büyük merak konusu. Survivor'da Semih Zafer kavgasının görüntülerinin yayınlanıp yayınlanmayacağı bilinmiyor.

SEMİH VE ZAFER KAVGASI NE OLDU ACUN ILICALI ANLATMIŞTI

Semih ile Zafer arasındaki kavgayla ilgili şok açıklamayı Acun Ilıcalı önceki günkü ada konseyinde yapmıştı.

-"Hiç tasvip edemeyeceğimiz ve olmaması için çok çaba gösterdiğimiz bir olay yaşandı Semih ve Zafer arasında. Şu anda Semih ve Zafer burda değil.

SEMİH İLE ZAFER'İN KAVGASI

-"Şu anda görüntüleri izleme şansımız olmadı. Malesef çok yorumda yapamıyorum. Oturup görüntülere bakılıp bir değerlendirme yapılması gerekiyor. Görüntüleri seyredip ona göre bir karara varacağız. O kararı da acil durum konseyi yapıp orda size açıklarız.

SEMİHLE ZAFER ARASINDAKİ GERİLİM BAŞKA BOYUTA GEÇTİ

-"Hiç tasvip etmediğimiz bir gerilim vardı malefef bu gerilim başka bir boyuta geçti. Size verebileceğim bilgi şu anda bu kadar. Yarın akşam (bu akşam) acil durum konseyi olacak. Görüntüler izleyip kararımızı verip size açıklayacağız. Şu andaki durum hemen karar verebileceğimiz durum değil'.

SEMİH ÖZTÜRK KİMDİR : Survivor Semih Öztürk'ü izleyici Ütopya yarışmasından hatırlıyor. Semih Öztürk o yarışmada da istenmeyen 'kötü' adam rolündeydi. Sevgilisi Kurretülayn ile olan mastürbasyon görüntüleri ile skandal yaratmıştı.
ZAFER METE KİMDİR :  Survivor adasının saf çocuğu olarak tanımlanan Zafer Mete kolayca tahrik edilebilen biri. Zafer Mete 1992 İstanbul doğumlu. Yeditepe Üniversitesi mezunu olan Zafer, Semih tarafından sürekli üzerine oynanan isimdi.