BIST 10.173
DOLAR 32,31
EURO 34,99
ALTIN 2.446,26
HABER /  MEDYA

Survivor kim elendi 2015 All Star'da kriz

Survivor'da kim elendi sorusu bu akşama kaldı. Survivor 2015 All Star ada konseyi saat 20.00'da toplanacak SMS birincisi ile kim elendi açıklanacak.

Abone ol

Survivor All Star kim elendi sorusunun yanıtı için bu akşam saat 20.00'da ada konseyi toplanacak. Survivor 2015 ada konseyinde Acun Ilıcalı önce SMS sonuçlarını açıklayacak. SMS birincisi olan kişi elenmek üzere bir yarışmacının adını verecek. Survivor ünlüler takımı elenmek üzere Berna Canbeldek ile Merve Oflaz adını çıkarmışlardı.

Survivor All Star 'da her salı günü yapılan ada konseyi bu kez 15 Nisan gecesine kaldı. Survivor'da kim elendi sorusunun yanıtını veren ada konseyi toplantısının neden ertelendiği bilinmiyor. Bu akşam en çok merak edilen konulardan biri de SMS sonuçlarına göre kimin birinci olduğu. Ünlüler takımında şimdiye kadar Anıl Tetik ve Seranay SMS birinciliğini elde eden isimlerdi. Bu hafta açıklanacak SMS birincisi adadan gidecek ismin kaderi açısından önemli.

SURVİVOR 15 NİSAN 2015 ELEMESİ KİM GİDER?
Survivor All Star takımında SMS birincisi Serenay olursa Berna Canbeldek elenebilir. Şayet SMS birinci Anıl Tetik çıkarsa bu kez Merve Oflaz tehlikeye girecek. Survivor ünlüler takımında Berna Canbeldek , Doğukan Manço kavgasının ardından artık istenmeyen isim olmuş durumda. Hakan Hatipoğlu, Merve Oflaz, Doğukan Manço ve Serenay , Berna Canbeldek gidene kadar onu protesto ettiklerini açıkladılar. Haliyle bu akşamki oylamada Berna Canbeldek'in durumu zor görünüyor.

HAKAN BALIKLARI VERMEDİ ANIL TETİK AĞLADI
Ünlüler adasındaki balık krizi Hakan Hatipoğlu 'nun verdiği sözden dönmesiyle yaşandı. Balığa çıkarkan Doğukan 'ı diğer ekibe gönderip 'Hakan hepimiz için balık tutmaya gidiyor' dedirken yarışmacı, balıktan dönünce çarketti. 5 balıkla gelen Hakan Hatipoğlu Merve Aydın, Berna, Pascal ve Anıl Tetik 'e balık vermedi. Hakan Hatipoğlu balıkları kendi grubuyla birlikte yedi. Bu durum Doğukan Manço 'yu fazlazıyla rahatsız etti. 'Ayıp ettin' diyen Doğukan Manço diğer ekipten de gidip özür diledi.

ANIL TETİK AĞLADI
survivor-2015-anil-tetik-ağladi.jpg
Anıl Tetik gözünün önünde balıkları yiyen arkadaşlarının ona nezaketen bile teklifte bulunmamasına çok bozuldu. Merve Aydın ve Pascal'ın yanına giden Anıl Tetik hırsından ağladı.


ÖZLEM BALIK TUTUNCA BOZOK KISKANDI
Gönüllüler adasında ise sürpriz Özlem yaptığı ondan fazla balıkla avdan döndü. Gönüllüler takımının balıkçısı Bozok kıskançlık yaptı ve teklif edilen balığı yemedi. Özlem ise bu tavır karşısında şaşkına döndü. Özlem tuttuğu balığı tüm ekip arkadaşlarıyla eşit şekilde paylaştı.



SURVİVOR'DA HAFTA DAMGA VURAN OLAY :  BERNA VE DOĞUKAN KAVGASI
Survivor ünlüler adasında Berna Canbeldek gece yarısı büyük bir kavga çıkartmış ve Doğukan Manço'nun üstüne yürümüştü. Ünlüler adasında bu olay sonrasında Doğukan , Berna ile olan tüm iletişimi kesti.